Posledné dva roky sa na mňa lepí jedna choroba za druhou
Ahojte, nechcem sa ľutovať, ale dnes to na mňa opäť doľahlo a musela som si poplakať. Mám 30 r. Posledných 5 rokov som vôbec nebývala chorá, neriešila som lekárov. Pred dvoma rokmi som si našla priateľa, s ktorým plánujeme budúcnosť. Moje problémy začali cca pred dvomi rokmi. Po rozchode s bývalým priateľom som zistila, že mam HPV, dyspláziu. Výsledky sa cca do pol roka upravili a všetko je v poriadku. Každý druhý mesiac však beriem atb, kvôli opakovaným zápalom. Buď je to zápal mechúra alebo iba zápal v močovej rúre. Vždy sa mi to deje pár dni po styku. Liečenie potom trvá týždeň - dva. Momentálne už 3 týždeň, keďže som mala ms a nemohli mi zobrať vzorky moču na kultiváciu. Tieto atb už vôbec nezaberajú, mám strašné bolesti. Strach, zúfalosť, ako bzdeme takto ďalej fungovať. Zmenila som urológa a od ďalšieho mesiaca aj gynekológa. Moja gyn to už prestávala riesit a ak ma urolog poslal na kontrolu aj k nej, tvrdila, ze to nie je jej vec…Je toho ešte viac, aj z iných oblastí. Od 12/22 denne užívam nejaké lieky. Ako sa dať dokopy, prosím je tu niekto kto mal niečo podobné ? Vyšetrenia u imunológa sú v normne.
Veľmi pekne vám ďakujem, ak vám niečo pomohlo🙂
PS: skúšam kapucínku, blokurimu, uro d manosu
Neviem ci sa tym riadis,nemusis to pisat, ale pred a po kazdom styku sa treba vycikat a umyt. To je zaklad. Najme to sa vycikat po styku, aby sa odplavili pripadne bakterie zmocovej rury, ktore sa tam na zaciatku nej mozu po styku zdrziavat
@derdia teraz som urobila tu chybu ze mi netrebalo na wc a lahla som si rovno spat:(
No tak skus to tak, ze to preliecis a potom vdzy pojdes... To sme sa ucili vskole😄😄😄ako prevencia opakovanych zapalov. Vzdy ked aj len par kvapiek😄😄😄👍
@derdia dakujem za radu, uz sa vzdy zalejem vodou pred :D ;D nech sa mi vzdy chce , snad to pomoze
@nurielka dakujem ten urixin si pozriem co to je, mna strasi gyn, ze je velky problem s otehotnenim ak uz som v tomto kolobehu, uz asi 7x som brala atb, ked nie viac za posledny rok a pol.

@taktotedanie tak si to dam zajtra predpisat aj ja