icon

Posunutá ovulácia

28. aug 2023

Zdravím, asi len potrebujem uistenie🙈 som dospela žena a mám dieťa a aj biológiu celkom ovládam 😂😂
No ale k veci, poslednú MS som mala 20.7. , 18.8. A 26.8. Sme mali nechránený sex, ostatne predtým skoncili “mimo”. 🙈 Je možné že by bola ovulacia posunutá až na toho 18.8.? Totiž MS mala prísť už minuly týždeň, testy sú biele.. len ja stresujem keďže mame doma pol ročne babo a teda ďalšie určite ešte nechceme 😂🙈 ak si spravím zajtra test a bude opäť negatívny, môžem to už považovať za 100% výsledok a hľadať problém inde? Testy boli Dr.Max prúžkove. Doteraz bol cyklus cca 34dnovy.

clori
•
28. aug 2023

mohla si ovulovať normálne, môžeš mať posunutú ovuláciu, môže sa dokonca aj vajíčko oplodniť, ale v začiatkoch sa embryo rozpadlo alebo máš anovulačný cyklus. možností je veľa a ani lekári ti nepovedia len tak od stola, čo ti je. ak nevieš, kedy bola ovulácia, či vôbec bola, urob si test tak 12-13 dní od prvého nechráneného a ak nič a meškajúca MS ti bude robiť stále starosti, môžeš ísť na vyšetrenie ku gyn, či ti nerobí šarapatu nejaká cysta.

lauriik
•
28. aug 2023

Ak si mala posunutu ovulaciu tak z toho 18.8. by to este videt nebolo. Ale skor si myslim, ze stresujes tak meska ms. Alebo nemas rozhodeny cyklus este od porodu?