icon

Je možné otehotnenie pred ovuláciou?

Včera o 06:48

Ahojte. 1.7 som mala pohlavný styk 5.7 som zacítila, že mi prebieha ovulacia. Ms mi skončila 28.6.. cyklus mávam cca 28 dňový . Je možné, že som otehotnela? Menstruácia mi mala prísť včera alebo ešte rátam stým že dnes. Robila som si test pred 3 dňami som si spravila test poobede ten vrchný a spodný na druhý deň ráno. Ale všade čítam že tie pepino sú falošne pozitívne tak neviem čo si mám myslieť. Zajtra idem do lekárne kúpiť ďalšie testy len som zvedava či sa vám stalo že ste otehotneli napr 4 dni pred ovuláciou. Ďakujem 😊

Je možné otehotnenie pred ovuláciou?
anonym_2c1725
Autor odpoveď zmazal
natalia328
Včera o 07:01

su pozitivne, ale vyskusaj aj inú značku 🙂

autor
Včera o 07:02
@natalia328

su pozitivne, ale vyskusaj aj inú značku 🙂

@natalia328 áno chcem inú značku kúpiť . Kúpim ten clearblue ten by mohol byt presný 🙂

sisska96
Včera o 07:03

Jane že sa dá. Prečo by sa nedalo?

sweet20
Včera o 07:09
@anonym_autor

@natalia328 áno chcem inú značku kúpiť . Kúpim ten clearblue ten by mohol byt presný 🙂

@anonym_autor kup si s indikatorom tyzdna.

anonym_1f0865
Včera o 07:20

Si tehotna. Ja nechapem zeny, co si robia dvadsat testov. Stacia dva - jeden so slabsou ciarkou a druhy so silnejsou a je to jasne. Potom uz len smer lekar na krv

anonym_5b5e45
Včera o 07:24

Vies urcite, ze si otehotnela 4 dni pred ovulaciou? Ako biologicky je to mozne, spermie v zenskom tele preziju az 5 dni ale pravdepodobnejsie je, ze si mala posunutu ovulaciu. Ludske telo nie je stroj a nefunguje presne podla tabuliek. Ale velmi necbapem preco ides kupovat este dalsie testy ved uz mas dva pozitivne. Nevidim v tom absolutne ziaden zmysel len zbytocne vygadzovanie penazi ale tak je to tvoja vec kludne si ich urob aj 100.

anonym_5ea6f1
Včera o 07:30

Urob krvné testy ,hocikde v labaku spravia alebo u gyno

anonym_2c1725
Včera o 07:43
@anonym_1f0865

Si tehotna. Ja nechapem zeny, co si robia dvadsat testov. Stacia dva - jeden so slabsou ciarkou a druhy so silnejsou a je to jasne. Potom uz len smer lekar na krv

@anonym_1f0865 nechápeš ženy, pretože si zrejme nikdy v živote namala biochemicke tehotenstvo.

zuzanaete
Včera o 07:48

Otehotniet sa da jedine pocas ovulacie. Ale spermie vedia pockat 3-5 dni. Takze ano, mohla si otehotniet.

zuzanaete
Včera o 07:49
@sisska96

Jane že sa dá. Prečo by sa nedalo?

@sisska96 Prosim, ako sa da otehotniet pred ovulaciou?

sisska96
Včera o 07:54
@zuzanaete

@sisska96 Prosim, ako sa da otehotniet pred ovulaciou?

@zuzanaete To fakt dospelá žena nevie že špermie prežiju v tele aj 6 dní a počkajú na ovuláciu ?

zuzanaete
Včera o 07:56
@sisska96

@zuzanaete To fakt dospelá žena nevie že špermie prežiju v tele aj 6 dní a počkajú na ovuláciu ?

@sisska96 Ja to velmi dobre viem. Ale stale plati, ze sa da otehotniet jedine pocas ovulacie a nie pred. Pred je jedine tak plodne obdobie, ale k realnemu otehotneniu pride pocas ovulacie.

ivicatolic
Včera o 07:57

@anonym_autor dá sa, a asi aj budeš 😊🍀

sisska96
Včera o 08:25
@zuzanaete

@sisska96 Ja to velmi dobre viem. Ale stale plati, ze sa da otehotniet jedine pocas ovulacie a nie pred. Pred je jedine tak plodne obdobie, ale k realnemu otehotneniu pride pocas ovulacie.

@zuzanaete No nevrav.... však to je logické. Ale keď mali sex pred ovu, tak môže otehotnieť

elanor
Včera o 08:46
@zuzanaete

@zuzanaete samozrejme, ze otehotnela az pocas ovulacie, ktora prisla o par dni. Ale otehotnela zo sexu x dni pred ovulaciou.
A nato sa autorka pyta. Takze jej treba odpovedat ano. A nie, ze nie.
Lebo ludia nechapu rozdiel medzi pojmami a dojmami. Oni sice veci nazvu nejakymi nazvami ale myslia pod tym nieco ine.
A tuna to krasne vidis ako na tanieri.

kiki68
Včera o 08:54

@anonym_autor uplne ok, ved 4 dni to kdesi putuje, Takze sa to spojilo ako malo

anonym_10b133
Včera o 09:28

hovorí sa, že tie dievčenské vydržia dlhšie ako chlapčenské, tak daj potom vedieť, či sa to u teba potvrdilo.

anonym_748838
Včera o 09:48
@anonym_10b133

hovorí sa, že tie dievčenské vydržia dlhšie ako chlapčenské, tak daj potom vedieť, či sa to u teba potvrdilo.

@anonym_10b133 u nas platilo

anonym_6da191
Včera o 11:01
@anonym_10b133

@anonym_10b133 ja cakam babatko zo sexu 6 dni pred ovulaciou, je to dievca. Chlapceka sme mali zo sexu 2 dni pred ovu 🙂

kessica87
Včera o 12:37

@anonym_autor Testy sú pozitívne, gratulujem❤️. Styk ste mali len toho 1.7?

anonym_e6a69e
Včera o 12:47

@anonym_autor Tak ono otehotniet s ada len pocas ovulacie. Ide o to, ze ked ste mali nechraneny styk 4 dni pred ovulaciou tak tie spermie velmi lahko tie 4 dni preziju a ked nastane ovulacia, najschopnejsia ide na to 🙂

autor
Včera o 16:04
@kessica87

@anonym_autor Testy sú pozitívne, gratulujem❤️. Styk ste mali len toho 1.7?

@kessica87 áno

krasneleto
Dnes o 10:47

otehotniet sa da kedykolvek pocas plodnych dni... takze ano, tehotna byt mozes

autor
Dnes o 11:14
@sweet20

@anonym_autor kup si s indikatorom tyzdna.

@sweet20 kúpila som ukazuje mi 2-3 týždne

autor
Dnes o 11:14
@anonym_autor

@anonym_autor spravila si clearblue ukazuje 2-3 týždne

sweet20
Dnes o 13:47
@anonym_autor

@sweet20 kúpila som ukazuje mi 2-3 týždne

@anonym_autor no tak gratulujem

anonym_b87307
Dnes o 18:23

@anonym_autor jasné ,že môžeš a bude to dcéra 🥰🙂