Potenie intímnych častí
Dosť sa potím tam dole a neviem čo s tým robiť už. Je to dosť nekomfortné a aj v prítomnosti priateľa sa necítim veľmi dobre či ma náhodou nie je cítiť. Teraz keď je teplo sa sprchujem ráno aj večer takže nie nie je to zanedbaná hygiena. Každopádne by som bola rada voňavá aj tam dole. 🥲 Nejaké rady?
Ak ti vadí pot daj tam púder a súhlasím s komentom vyššie
Kup si intimny deodorant
Susula nemôže voňať po kvietkoch
Co znamena - dost sa potim dole? Kvapka ti z nej pot,ci? Intimne partie sa potia, pretoze je tam vyssia teplota a musia sa ochladzovat tak,ako zvysok tela,tomu nezabranis. Otazka je este,ake nosis spodne pradlo,ci mas zarezane nohavice,z akeho materialu su atd.
Do bavlnenych gaci intimku a umyvat sa rano a vecer vodou, viac si nepomozes. Pripadne na ostro a vetrat😆
Lanové voľne nohavice žiadne prádlo alebo sukňu ,bože to
vie úžasne vetrať
Tak ja mam tiež podobny problém s tým že keď sedím dlhsie tak skoro celé gaťky (samozrejme bavlnené) sú mokré, spotené a teda nevonia to 2* príjemne, čiže jedine intimky dávať a meniť
Co znamena - dost sa potim dole? Kvapka ti z nej pot,ci? Intimne partie sa potia, pretoze je tam vyssia teplota a musia sa ochladzovat tak,ako zvysok tela,tomu nezabranis. Otazka je este,ake nosis spodne pradlo,ci mas zarezane nohavice,z akeho materialu su atd.
@iwesska nosím klasické bavlnené nohavičky s vyšším pásom, žiadne polyesterové tangáče alebo také veci. Kvapkám asi nie, ale proste mám gaťky vlhké a ako je spomínané kúsok nižšie proste 2x príjemne ti nevonia
Ja sa tam dole nejak nepotim, ale pre svoj dobrý pocit, sa umývam tam aj 3x denne.
Mozno tebe to nevonia😆 ale niektori muzi…no nebudem zachadzat do detailov, ale je na tom cely biznis postaveny
Skús toto, neobanujes...
https://www.angrybeards.sk/busyb-telo/intimny-
dezodorant-na-bobra-becky-blossom/
To, že to je pre Teba nepríjemna vôňa, neznamená, že to tak vníma aj partner. Je vysoko pravdepodobné, že jemu to vonia príjemne a akýmkoľvek deodorantom to len zhoršíš. Mala by si sa ho spýtať a podľa toho sa zariadiš, ale keď si partneri sedia, obvykle im pot toho druhého nepríde odpudivý.
Moja posledná partnerka mi cielene zaryla nos pod pazuchu keď som bol spotený, ja som sa hambil, že smrdím a ona nadšená ako voniam.

Dole nemáš byť voňavá ale prirodzená. Potí sa každý keď je teplo a ak sa sama necítiš ani frajer ti nič nepovedal tak je to len v hlave.