Potrat v 28. týždni
Ahojte, prosím Vás je tu niekto kto prišiel o svoje bábätko v 28 tt ? Ak áno, napíšte mi prosím prečo sa to stalo a ako.. ďakujem :(
@eriksonka1234 touto odpovedou si urcite autorke velmi pomohla. A vobec si jej este nepridala na strese. Jak keby toho nemala dost pri takej tragedii...ludia uz fakt nevedia kde prejavit svoje mudrosti...
@rhiannon vobec autorka nepise konkretne....a ja nie som jasnovidec a takisto sa nemam chut ani hadat,takze papa a pekny den prajem
Ja som len chcela vedieť, či to niekto zažil a aké boli najčastejšie príčiny. Je mi jasne, že sa už nejedna o potrat ale o pôrod, len so zlým koncom . ďakujem
Prišla som o dieťa v piatom mesiaci tehotenstva. Vlastne nikto mi nevedel povedat dovod, bolo mi len povedane, ze sa take nieco bohuzial stava a nic sa s tym nedalo robit. Ze bol slabo priechodny pupocnik a dieta nedostavalo tolko vyzivy kolko potrebovalo. Dieťatko zomrelo a bol mi vyvolany porod. Až keď som vymenila gynekológa, ten sa o to zaujimal a vysvetlil mi, ze to mohla byt tromboza a počas dalsieho tehotenstva mi bol nasadeny fraxiparin, uplne najnizsie davky preventívne. Dalsie tehotenstvo bolo v poriadku a dietatko sa mi narodilo v termine a uplne zdrave. Skoda len, ze predchadzajuci lekar mi nic nevysvetloval, len ma odbil, ze bohuzial sa to stava atd., inak by som vedela ze pred dalsim tehotenstvom si mam dat skontrolovat krv u hematológa. Vsetko sa riesilo az ked som otehotnela druhy krat. Neviem to vsetko odborne vysvetlit a najlepsie je asi taketo veci konzultovat s lekarom vopred.
@exrxi ahoj ja som prišla o syna v 23 TT a nikdo nepovedal prečo melemu prestalo bit srdiečko, bol to MA takže som si ho po v nemocnici po 5 dňoch vyvolávania pôrodu porodila, tiež všetko u tvrdili že sa to stava za tri mesiace som otehotnela znova poslali ma hneď na hematologie a kým boli výsledky potratila som zas MA, v 11 TT keďže moje telo si tie odumreté plody drží tak, som musela ísť na kýretaz, teraz skúšame zas ale už konečne vieme ze to všetko bolo v krvi a budem si musieť pichať injekcie na riedenie krvný tak hádam sa nám to do tretice podarí musím veriť, aj keď mam strašný strach
ahojky ja som prišla v 2012 o bábo v 28TT prestala som cítiť pohyby aa záver,mal obmotaný pupočník
@rhiannon nič zlé nenapísala - to isté by povedal aj lekár....28 tt by mal byť už pôrod...to je fakt.
@exrxi
@danielads
@deti95060810
@macko35
dievcence,ja som prisla o male v 17.tt a zu to bolo otrasne.
hoci je to zu 11 rokov,stale to nosim v sebe.
bol to horor.
neviem si ani predtavit co ste prezili vy,ved to zu boli vsetko krasne babätka 😢
u mna zacalo silne krvacanie,po tyzdni udrziavania zu vnutorne,objavili sme ho nahodou takze mi museli urobit cisarsky aby som nevykrvacala...cele zle.
odvtedy mam problemy a ano -aj mne zistili tu mutaciu,kde treba pichat fraxiparin v tehu.
Vela sil zelam kazdej takejto zene.clovek nezabudne nikdy,zmierni to len cas...

V 28tt to uz nie je potrat,ale porod