Potratila som 4. týždni tehotenstva
Ahojte som tu nova, chcem sa opytat pred troma tyzdnami som potratila ,, este pred tym mi v nemocnici povedali ze je vsetko v poriadku. ze to je normalne ked spinim hnede. .na druhy den uz isla menstruacia mi. TAk som zasla ku dokymu a povedal mi ze nie som tehotna cize som potratila. mala s v tu noc bolesti krce v bruchu. na jedno ucho som slabo pocula, bila som vtom case aj chora, teraz preslo tri tyzdne co som potratila a sex mavam skoro kazdy den. AKa je pravdepodobnost ze mozem snovu otehotnet mam nechraneny sex, pretoze chceli bi sme mat babetko s mojim, len sa bojim ze ked budem tehotna ze zasa potratitm, prosim vas niekto. POradte mi alebo ma informujte aka je pravdepodobnost ze mozem otehotnet. KEd som potratila, vopred vam dakujem
@moni244 tak si, to vygoogli alebo radsej nekomentuj ak je moj gramatika zla, po prve. Pisem rychlo takze je to cisty preklep a po druhe zijem v britanii pouzivam anglictinu. Tak radsej mlc a nejeb sa tu po tom ked mas problem porozumiet.. ked sa robis takou mudrou tak bi mala vediet a domyslit si co myslim v pisani. Ked ine zeny mi rozumeju. preco ty nerozumies hmm? Dakujem za porozumenie
O com pises? CO ty mozes vediet ze ako som potratila. Ked raz som potratila druhy krat uz nemozem,dopustit. aby sa to stalo. NIc nie je vymyslene. Tak ma nechaj na pokoji
Autorka najskor ake neviniatko, v 26 odpanena ako pise, ktora nevie ako sa robi tehu test a nevie ze v podstate ani nebola tehotna poriadne este a zrazu aky agresivny komentar plny vulgarizmov 😃
Podla mna nejaka 12 rocna sa nudi a vymyslela si pribeh na MK 😃
@nikalove 6.12.píšeš že si potratila v 4tt, čo vlastne ani nie je potrat a zrazu si zas tehotná? :D také ťažko uveriteľné
@baaambulkaa 6 decembra pise, ze potratila pred tromi tyzdnami.
Ciste teoreticky by to slo.
@catherinah teoreticky, hned po potrate by musela mat ovulaciu a sexovat naplno
@catherinah každopádne podľa obsahu, vyjadrovania atd je to ďalšia vymyslená téma
@nikalove ja by som bi nenapísala S prelepom, keby som písala po slepiačky myslím ako, by byť stať sa
A potrat sa nedá len tak vykonať ako píšeš vyššie. Celé to nechápem. Na potrat treba zjesť tabletku alebo kyret. Sama si ho urobiť nedokážeš.
Ja tiež používam nemčinu, ale ovládam hlavne slovenčinu a je to proste vizitka človeka pravopis, vyjadrovanie.
Ak je jej anglictina taka, ako jej slovencina - tak si viem predstavit, cim si tam zaraba 😲 A este aka drza !
@nikalove Haloooo ale ty si nepotratila, ak si bola len v 4tt, tak to urcite nemozes brat ako potrat, to by potom potratila kazda druha zena na svete.... Ty si mala biochemicke tehotenstvo, cize sa plod zle uhniezdil a s meskajucou MS odisiel.... Ziadna silna bolest ani silne krvacanie si nemala ako pri potrate, takze ty nemozes hovorit o potrate a mala by si byt rada, lebo ver mi, ze taku bolest by si zazit nechcela!!!.... A co sa tyka priznakov, mala by si si to vygooglit... AJ ked som tiez za to, ze je to velmi bizardna tema, kedze si udajne v 26ke bola odpanena a hned dva mesiace na to si otehotnela? Nevies nic o sexe a uz sa pustas do robenia deti? Fuuuha, musite sa velmi milovat s priatelom ked sa hned bezhlavo pustate do tehotenstva.... Ale sak tvoja vec 🙂 Proste chod k lekarovi ak mas pozitivny test a povec mu nech ti vsetko vysvetli.... ALe si to vygoogli...
@triciachloebrody tak ty si to klepla sori😀😀😀
Mne toto príde ako dcéra Eriky 😁😁 možno niektoré vedia. Vysvetľovať nebudem a ak to teda je všetko pravda tak sa hanbím🙈
@xxxxxnnnnn prosim o zamknutie temy, autorka sa nevie slusne vyjadrovat
Vsetke pozorne citajte aby vam oci nevyskocily. Bola som dbes u lekara a ten mi potvrdil tehotenstvo. Tak a teraz mi napiste ktora zvas klame. A ktora sa mylila . Mam tehotenske priznaky
a do prdele, cista schiza tu ...
@moni244 neurazaj nas, stredoslovenky :P
@admin,pls kukni to tu a zmaz ...
@nikalove clovek ti chcel aj poradit, ale zjavne o to nestojis. dobre ti to baby vysvetlovali, o biochem tehotenstve atd. ale zjavne s odpanenim nastalo aj vydblokovanie receptorov slusnej komunikacie ... alebo je tvoje pixovanie dalsi tehotensky priznak?
.. a hlavne - v dobrom - kup si tie vitaminy. pomozu ti.

@ukulela kupim ich lekarni? ALebo ako