icon

Potratila som 4. týždni tehotenstva

nikalove
6. dec 2016

Ahojte som tu nova, chcem sa opytat pred troma tyzdnami som potratila ,, este pred tym mi v nemocnici povedali ze je vsetko v poriadku. ze to je normalne ked spinim hnede. .na druhy den uz isla menstruacia mi. TAk som zasla ku dokymu a povedal mi ze nie som tehotna cize som potratila. mala s v tu noc bolesti krce v bruchu. na jedno ucho som slabo pocula, bila som vtom case aj chora, teraz preslo tri tyzdne co som potratila a sex mavam skoro kazdy den. AKa je pravdepodobnost ze mozem snovu otehotnet mam nechraneny sex, pretoze chceli bi sme mat babetko s mojim, len sa bojim ze ked budem tehotna ze zasa potratitm, prosim vas niekto. POradte mi alebo ma informujte aka je pravdepodobnost ze mozem otehotnet. KEd som potratila, vopred vam dakujem

nikalove
autor
18. dec 2016

@ukulela kupim ich lekarni? ALebo ako

moni244
18. dec 2016

@nikalove pises chaoticky, zle sa to cita, tvoja gramatika je otrasna, clovek vlastne ani nevie, co sa pytas

sibalka21
18. dec 2016

@nikalove ja som bola tiez v anglicku a nemozem povedat ze lekari su zli.... Oni neriesia do 12tt, lebo stat sa moze hocico... Ved chod k lekarovi, povec, ze mas pozit. test a objedna ta na sono.... On ti da aj kyselinu listovu....

ukulela
18. dec 2016

@nikalove nio netusim, ako v anglicku ... ved sa opytaj.

nikalove
autor
18. dec 2016

@moni244 tak si, to vygoogli alebo radsej nekomentuj ak je moj gramatika zla, po prve. Pisem rychlo takze je to cisty preklep a po druhe zijem v britanii pouzivam anglictinu. Tak radsej mlc a nejeb sa tu po tom ked mas problem porozumiet.. ked sa robis takou mudrou tak bi mala vediet a domyslit si co myslim v pisani. Ked ine zeny mi rozumeju. preco ty nerozumies hmm? Dakujem za porozumenie

moni244
18. dec 2016

@nikalove jaj, tak sa cudujem, ze sa zahadzujes so Slovenkamk, ked uz zabudas slovencinu, pises uplne odveci, nedava to zmysel a vyzera to ako riadne vymyslena tema

nikalove
autor
18. dec 2016

O com pises? CO ty mozes vediet ze ako som potratila. Ked raz som potratila druhy krat uz nemozem,dopustit. aby sa to stalo. NIc nie je vymyslene. Tak ma nechaj na pokoji

moni244
18. dec 2016

@nikalove cele to nesedi, zrazu si opat tehotna? A nahodne zase v 4 tyzdni? Proste s casoveho hladiska, tak, ako si to podala, to nesedi. To si otehotnela hned po potrate mi chces povedat? A este aj v inej teme ides pisat, ze si vypila surove vajicka a teraz sa bojis?

joannita
18. dec 2016

Autorka najskor ake neviniatko, v 26 odpanena ako pise, ktora nevie ako sa robi tehu test a nevie ze v podstate ani nebola tehotna poriadne este a zrazu aky agresivny komentar plny vulgarizmov 😃
Podla mna nejaka 12 rocna sa nudi a vymyslela si pribeh na MK 😃

baaambulkaa
18. dec 2016

@nikalove 6.12.píšeš že si potratila v 4tt, čo vlastne ani nie je potrat a zrazu si zas tehotná? :D také ťažko uveriteľné

catherinah
18. dec 2016

@baaambulkaa 6 decembra pise, ze potratila pred tromi tyzdnami.
Ciste teoreticky by to slo.

moni244
18. dec 2016

@catherinah teoreticky, hned po potrate by musela mat ovulaciu a sexovat naplno

baaambulkaa
18. dec 2016

@catherinah každopádne podľa obsahu, vyjadrovania atd je to ďalšia vymyslená téma

dismonika
18. dec 2016

@nikalove ahoj, mne sa stalo presne to isté a hneď ďalší cyklus som otehotnela, vynosila a porodila zdravú dcérku. Teraz má dcérka 2 roky a ešte dvoch mladších súrodencov ;)

sono2
19. dec 2016

@nikalove ja by som bi nenapísala S prelepom, keby som písala po slepiačky myslím ako, by byť stať sa
A potrat sa nedá len tak vykonať ako píšeš vyššie. Celé to nechápem. Na potrat treba zjesť tabletku alebo kyret. Sama si ho urobiť nedokážeš.
Ja tiež používam nemčinu, ale ovládam hlavne slovenčinu a je to proste vizitka človeka pravopis, vyjadrovanie.

triciachloebrody
19. dec 2016

Ak je jej anglictina taka, ako jej slovencina - tak si viem predstavit, cim si tam zaraba 😲 A este aka drza !

sibalka21
19. dec 2016

@nikalove Haloooo ale ty si nepotratila, ak si bola len v 4tt, tak to urcite nemozes brat ako potrat, to by potom potratila kazda druha zena na svete.... Ty si mala biochemicke tehotenstvo, cize sa plod zle uhniezdil a s meskajucou MS odisiel.... Ziadna silna bolest ani silne krvacanie si nemala ako pri potrate, takze ty nemozes hovorit o potrate a mala by si byt rada, lebo ver mi, ze taku bolest by si zazit nechcela!!!.... A co sa tyka priznakov, mala by si si to vygooglit... AJ ked som tiez za to, ze je to velmi bizardna tema, kedze si udajne v 26ke bola odpanena a hned dva mesiace na to si otehotnela? Nevies nic o sexe a uz sa pustas do robenia deti? Fuuuha, musite sa velmi milovat s priatelom ked sa hned bezhlavo pustate do tehotenstva.... Ale sak tvoja vec 🙂 Proste chod k lekarovi ak mas pozitivny test a povec mu nech ti vsetko vysvetli.... ALe si to vygoogli...

sono2
19. dec 2016

@triciachloebrody tak ty si to klepla sori😀😀😀

sono2
19. dec 2016

Mne toto príde ako dcéra Eriky 😁😁 možno niektoré vedia. Vysvetľovať nebudem a ak to teda je všetko pravda tak sa hanbím🙈

nikalove
autor
Odpoveď bola odstránená
nikalove
autor
Odpoveď bola odstránená
nikalove
autor
Odpoveď bola odstránená
moni244
20. dec 2016

@nikalove ty si skade dosla? Podla vyjadrovania, pravopisu a zdrhnutiu do anglicka, tipujem velmi malu dedinu niekde na lazoch stredneho alebo vychodneho Slovenska a ty chces vychovavat dieta? S takymto slovnikom? No zbohom

moni244
20. dec 2016

@xxxxxnnnnn prosim o zamknutie temy, autorka sa nevie slusne vyjadrovat

nikalove
autor
20. dec 2016

Vsetke pozorne citajte aby vam oci nevyskocily. Bola som dbes u lekara a ten mi potvrdil tehotenstvo. Tak a teraz mi napiste ktora zvas klame. A ktora sa mylila . Mam tehotenske priznaky

nikalove
autor
20. dec 2016

@moni244 hahahaahahaha

moni244
20. dec 2016

@nikalove ukludni sa, uz sa opakujes, nikto nie je zvedavy na tvoje vymysly a hystericke vystupy plne nadavok

ukulela
20. dec 2016

a do prdele, cista schiza tu ...
@moni244 neurazaj nas, stredoslovenky :P
@admin,pls kukni to tu a zmaz ...
@nikalove clovek ti chcel aj poradit, ale zjavne o to nestojis. dobre ti to baby vysvetlovali, o biochem tehotenstve atd. ale zjavne s odpanenim nastalo aj vydblokovanie receptorov slusnej komunikacie ... alebo je tvoje pixovanie dalsi tehotensky priznak?
.. a hlavne - v dobrom - kup si tie vitaminy. pomozu ti.

moni244
20. dec 2016

@ukulela ja som tiez stredoslovenka 🙂 a presne s takymito dievcinkami, co sa takto spravaju a vyjadruju som sa uz stretla 😉

ukulela
20. dec 2016

@moni244 tak ked je to kritika do vlastnych radov, to beriem 🙂 ale v zasade suhlasim, stava sa, ked dakto vytiahne paty spoza rodnej kopy sena a zajde hen az za najblizsiu zakrutu, uz je svetaznaly s egom vacsim ako rytmaus.