Potrebujem pribrať, aby som mohla otehotnieť. Ako na to?
Ahojte, neviem, či už je založená podobná téma, ja som našla iba príspevky na tému schudnutia pri otehotnení alebo po pôrode, takže prípadne ma nasmerujte na iné diskusie s témou "Ako pribrať". V každom prípade vás prosím o rady a skúsenosti - BMI mám v podváhe (17) napriek tomu, že sa stravujem normálne (žiadne diéty alebo nejaké špeci stravovanie, jem v podstate všetko a kedykoľvek mi chutí). Napriek tomu pribrať nedokážem a podľa všetkého mi nedostatok výživy znemožňuje otehotnieť, podľa lekára mám nedostatok tukových zásob a živín, preto sa telo otehotneniu bráni.
Odkedy to viem, snažím sa kupovať kvalitné potraviny, dopĺňať vitamíny výživovými doplnkami a jesť čo najviac (aj keď objem žalúdka nepustí), no na váhe nepriberám a neviem čo viac mám pre to urobiť. Metabolizmus je daný aj geneticky a ja som útla od detstva, takže môžem zjesť aj slona a nepriberiem. Viete prosím poradiť nejaké typy na priberanie ? ďakujem
😀 prid ....som ochotna ti darovat 15 kilo a zadara 😀
@charlie1980 ak by si ale bola čítala moje príspevky,pochopila by si z nich,to čo som tým chcela povedať,a absolútne nie to,že sme všetci rovnakí 🙂 vráť sa na ZŠ ,tam sa učí čítanie s porozumením,🙂ale kedťe ty máš také vysokééé IQ ,ako tvrdíš,a mna urážaš,tak čítať s porozumením možno dokážeš,tak skús ešte raz 🙂)))ale pochybujem.že pochopíš :D
@marina24
Jezkove oci. Marina, ty si ako pokazeny CD/DVD prehravac.
viac nebudem reagovať na príspevky na moju adresu v tejto téme
@oli18 😄😄😄😄😄😄😄😄

@lorela to je mne uplne jasne, preto som sa pytala mariny