Používanie intímnych gélov
Ahojte, počula som rôzne názory na používanie intímnych gélov. Moja gynekologička povedala, že sa môžu. Iný doktor mi zase hovoril, že nie.
Aké máte skúsenosti?
Nepouzivam, problemy nemam. Ale mame v kupelni, pre pripad. Raz si to chlap napatlal na vlasy a potom reklamoval, ze co za debilny sampon som kupila, ked ani nepeni 😅
@viestta Môj mi tak slušne spotreboval peeling na tvár, tiež nechápal, prečo to mydlo nepeni a prečo je také drsné 🙈
Ináč, ja používam. Mne gynekologická vždy hovorila, že nie a nie a nie, že len vodu a pri prvom tehotenstve som mala problémy.. tak som sa raz nasrala, zašla hneď po poradni do DM a kúpila Lactacid, a normálne ma to vtedy dalo dokopy. Odvtedy pozivam denne a nemám žiadne problémy. Ale kľudne aj iné značky, či Jessa (DM), alebo z Lidlu, fajn je aj to Chilli, teraz mám Lactovit, tiež super. Kupujem podľa toho, čo je v akcii, alebo na čo práve natrafím.
@viestta Môj mi tak slušne spotreboval peeling na tvár, tiež nechápal, prečo to mydlo nepeni a prečo je také drsné 🙈
Ináč, ja používam. Mne gynekologická vždy hovorila, že nie a nie a nie, že len vodu a pri prvom tehotenstve som mala problémy.. tak som sa raz nasrala, zašla hneď po poradni do DM a kúpila Lactacid, a normálne ma to vtedy dalo dokopy. Odvtedy pozivam denne a nemám žiadne problémy. Ale kľudne aj iné značky, či Jessa (DM), alebo z Lidlu, fajn je aj to Chilli, teraz mám Lactovit, tiež super. Kupujem podľa toho, čo je v akcii, alebo na čo práve natrafím.
@oblecenie99 tiež striedam.
Mmch môj otec si umyl zuby Opilca krémom, že čo sme to kúpili za hnusnú pastu...🤩
jasné že používam.Bez toho to neni ono.Pre mňa je len čistá voda tiež o ničom.Teraz mám Chilli taký v bledoružovom obale na citlivú pokožku.Velmi pekne vonia.Síce je trošku tekutejší ako ostatné ale dám viac o niečo a je to. Už som ich dosť poskúšala a túto Chilli značku mám rada.Tie bez vône ja osobne nemusím moc.A nechápem tých chlapov že si hocičo napatlajú na seba to nevedia čítať? ešte starších nepoviem ale mladých😃 toto robí moja mamča ale tak ona za prvé nevie anglicky a za druhé už má 70 rokov takže tiež si napatle hocičo.Keď nenakupujeme spolu a je v obchode v drogerke tak mi volá a jej prekladám po telefóne že čo je tam napísané aby nekúpila zas nejakú hovadinu.Tiež sa už všeličím ponatierala 😁
chilly s tvrdým y nie s mäkkým 😁
Väčší humus ako umyť sa tam dole len čistou vodou ani neviem predstaviť. 🤢
Používam gély na to určené, ich zloženie je také, aby nevysušovali a zachovávali prirodzené prostredie.
Neviem, čo by na nich malo byť nevhodné, nie je to mydlo na pranie.
Keď práve nemám, alebo som na dovolenke použijem normálny sprcháč. Gynekologické problémy sa mi vyhýbajú
Raz za čas
Používam fialový lactacyd
Používam.Iba čistú vodu si neviem predstaviť,fuj grc
Používam a odporúčam intímny gél s koloidnym striebrom 👌 má jemné zloženie , neobsahuje mydlo čiže je vhodný aj pre tehotné a dojčiace ženy 🙂
jasné že používam.Bez toho to neni ono.Pre mňa je len čistá voda tiež o ničom.Teraz mám Chilli taký v bledoružovom obale na citlivú pokožku.Velmi pekne vonia.Síce je trošku tekutejší ako ostatné ale dám viac o niečo a je to. Už som ich dosť poskúšala a túto Chilli značku mám rada.Tie bez vône ja osobne nemusím moc.A nechápem tých chlapov že si hocičo napatlajú na seba to nevedia čítať? ešte starších nepoviem ale mladých😃 toto robí moja mamča ale tak ona za prvé nevie anglicky a za druhé už má 70 rokov takže tiež si napatle hocičo.Keď nenakupujeme spolu a je v obchode v drogerke tak mi volá a jej prekladám po telefóne že čo je tam napísané aby nekúpila zas nejakú hovadinu.Tiež sa už všeličím ponatierala 😁
@liusa82 moj tatko si tak umyl vlasy maminym intim gelom a v pohode, jemnucke jak paperie ich mal 😂😂

pouzivam uz len tento , predtym od justu, najlepsie co pomaha naozaj, ked som mala problemy jediny mi pomohol