icon

Prečo mám nepohodlie po menštruácii?

jemiewoodstok
16. mar 2025

Ahojte baby, mam taky problém mala som jahodové dni - menzes. A asi 7 deň kráčam tam dole neboli ma nič len stále kráčam tam dole. Viem najlepšie je ísť asi ku gyn.. Ale aj tak nestretli ste sa z niečím takýmto za každé normalne rady budem naozaj veľmi vďačná:()

petamich
16. mar 2025

Ja fakt nerozumiem 🙂 kracam bude asi krvacam a otazka znie, ze si mala menzes a zasa uz 7 dni krvacas alebo mas menzes 7 dni ci?

cyberk
16. mar 2025

skus sa zastavit

yelena159
16. mar 2025

Kráčam prázdnou ulicou...

jemiewoodstok
autor
16. mar 2025

@petamich mala som menzes ako normálne mávam ale ako keby sa nevedel zastaviť nikdy som ho takto dlho nemala.

jemiewoodstok
autor
16. mar 2025

@yelena159 takéto komenty ma posúvajú ďalej😁

denkabemommy
16. mar 2025

@jemiewoodstok ms do 10 dni je okey, nad 10 choď k Dr 🙂

januska12323
16. mar 2025

Jahodové dni 🙈 k otázke, krvácaš 7 dní či ako si to myslela? To sa stáva, ak stále menej ani doktora nepotrebuješ prestane to samé.

vanilkovazmrzka
16. mar 2025

Nestacilo by povedat menzes/menstruacia? Nie sme v skolke 🤦🏻‍♀️

kavasmliekom
16. mar 2025

Nezjedla si veľa jahôd? 😄
(do 10 dní je to ok, ale ak sa ti niečo nezdá, zavolaj zajtra na gynekologiu)

oceanahory
16. mar 2025

@jemiewoodstok Ze jahodove dni 😅 to pocujem 1x...

petamich
16. mar 2025

ako pisu dievcata krvacanie 7 dni je relativne bezne, ak krvacas velmi alebo bude menstruacia trvat dlhsie ako 10 dni, urcite chod k lekarovi

anavixy
16. mar 2025

@oceanahory snad aj posledny😬

domka222
16. mar 2025

@jemiewoodstok jasné, že ťa musia posunúť ďalej, keď stále kráčaš. Ak nie je rovnakej,ale čoraz slabšej intenzity,tak je to ok.

viestta
16. mar 2025

Po desiatich dnoch krvacania je cas riesit to s gynekologom

minenkaa
16. mar 2025

@jemiewoodstok co to je jahodove dni

tetapetra
16. mar 2025

Na jedna téma o hmyze, druhá o jahodách 👀

terezkaarthuramax
16. mar 2025

Asi ti mobil prepisal slova

kavasmliekom
16. mar 2025

@terezkaarthuramax dosť dlho mi trvalo kým som pochopila prečo 10 dní kráča tam dole a nič ju nebolí 😄 a ze co to ma s jahodami. 😄

viestta
16. mar 2025

@terezkaarthuramax keby sa dospela zena vyjadrovala ako civilizovani ludia nemuselo to takto skoncit. To dospela zena nedokaze napisat menstruacia, podbrusko, vagina, posva, krvacanie...?

terezkaarthuramax
16. mar 2025

@viestta no mne je napriklad nepríjemné povedat pravé mena ludskych pohlavnych organov. Ale to ostatne co spominas poblem nemam.

jemiewoodstok
autor
17. mar 2025

@vanilkovazmrzka prepáč moja nemám čas tu odpovedať na blbé komenty pa

jemiewoodstok
autor
17. mar 2025

@minenkaa co to je? Nič len jahody zbieras. Alebo druhá možnosť ide ti z pošvy krv.

viestta
17. mar 2025

@jemiewoodstok vyjadrujes sa ako pubertiacka zo ZS a este si urazena, ked sa niekto nad tym pozastavuje. Kolko mas vlastne rokov?

minenkaa
17. mar 2025

@jemiewoodstok No ako spajat si jahody s menstruaciou mi teda vobec nenapadlo,fakt staci napisat menstruacia,sa hanbis,ze mas menstruaciu

solange7
17. mar 2025

@viestta podla je v prechode, ale duchom este starsia. Takto sa nemoze nikto normalny vyjadrovat.

minenkaa
17. mar 2025

@jemiewoodstok skus ten prispevok napisat este raz a zrozumitelne a viac to rozved

vanilkovazmrzka
17. mar 2025

@jemiewoodstok dobre cicka papiky