Prečo mám nepohodlie po menštruácii?
Ahojte baby, mam taky problém mala som jahodové dni - menzes. A asi 7 deň kráčam tam dole neboli ma nič len stále kráčam tam dole. Viem najlepšie je ísť asi ku gyn.. Ale aj tak nestretli ste sa z niečím takýmto za každé normalne rady budem naozaj veľmi vďačná:()
skus sa zastavit
Kráčam prázdnou ulicou...
@petamich mala som menzes ako normálne mávam ale ako keby sa nevedel zastaviť nikdy som ho takto dlho nemala.
@yelena159 takéto komenty ma posúvajú ďalej😁
@jemiewoodstok ms do 10 dni je okey, nad 10 choď k Dr 🙂
Jahodové dni 🙈 k otázke, krvácaš 7 dní či ako si to myslela? To sa stáva, ak stále menej ani doktora nepotrebuješ prestane to samé.
Nestacilo by povedat menzes/menstruacia? Nie sme v skolke 🤦🏻♀️
Nezjedla si veľa jahôd? 😄
(do 10 dní je to ok, ale ak sa ti niečo nezdá, zavolaj zajtra na gynekologiu)
@jemiewoodstok Ze jahodove dni 😅 to pocujem 1x...
ako pisu dievcata krvacanie 7 dni je relativne bezne, ak krvacas velmi alebo bude menstruacia trvat dlhsie ako 10 dni, urcite chod k lekarovi
@oceanahory snad aj posledny😬
@jemiewoodstok jasné, že ťa musia posunúť ďalej, keď stále kráčaš. Ak nie je rovnakej,ale čoraz slabšej intenzity,tak je to ok.
Po desiatich dnoch krvacania je cas riesit to s gynekologom
@jemiewoodstok co to je jahodove dni
Na jedna téma o hmyze, druhá o jahodách 👀
Asi ti mobil prepisal slova
@terezkaarthuramax dosť dlho mi trvalo kým som pochopila prečo 10 dní kráča tam dole a nič ju nebolí 😄 a ze co to ma s jahodami. 😄
@terezkaarthuramax keby sa dospela zena vyjadrovala ako civilizovani ludia nemuselo to takto skoncit. To dospela zena nedokaze napisat menstruacia, podbrusko, vagina, posva, krvacanie...?
@viestta no mne je napriklad nepríjemné povedat pravé mena ludskych pohlavnych organov. Ale to ostatne co spominas poblem nemam.
@vanilkovazmrzka prepáč moja nemám čas tu odpovedať na blbé komenty pa
@minenkaa co to je? Nič len jahody zbieras. Alebo druhá možnosť ide ti z pošvy krv.
@jemiewoodstok vyjadrujes sa ako pubertiacka zo ZS a este si urazena, ked sa niekto nad tym pozastavuje. Kolko mas vlastne rokov?
@jemiewoodstok No ako spajat si jahody s menstruaciou mi teda vobec nenapadlo,fakt staci napisat menstruacia,sa hanbis,ze mas menstruaciu
@jemiewoodstok skus ten prispevok napisat este raz a zrozumitelne a viac to rozved
@jemiewoodstok dobre cicka papiky

Ja fakt nerozumiem 🙂 kracam bude asi krvacam a otazka znie, ze si mala menzes a zasa uz 7 dni krvacas alebo mas menzes 7 dni ci?