Prečo mám stále vyrážky na zadku?
Baby neviete mi poradiť mam v kuse obsipany zadok vyraskami.. Každý deň sa sprchujem a mením si spodné prádlo, už som natierala propolisom, sudoxrekom kde čim a nič nezabera🤕🤕
@tinuskamacurka kedysi som mala tiež taký problém, išla som k dermatologičke. Dala mi kortikosteroidovú masť, vyrážky síce prešli, ale po skončení natierania nastalo pravé peklo. Zapálila sa mi pokožka plošne, doslova som sa nevedela posadiť niekoľko mesiacov. Vyrážky sa potom objavili znovu. Toľko k "odborníkom". Problém zmizol až o niekoľko rokov neskôr, keď som z úplne iného dôvodu vylúčila zo stravy lepok. Odvtedy po vyrážkach ani stopy.
@tinuskamacurka Mne pomohlo obyčajne tuhe mydlo Dove. Nepouzivam v sprche ziadne sprch gely ale toto mydlo. A po sprche sa natriem rakytnik olejom (dostat v Dm za nejakych 6e). Skus aj kupel s magnez.solou (kaufland cca 3e). A zistila som, ze aj strava to vyvolava. Vela sladkosti napr. V lete mi pomaha este slnko. Nic, len pri opalovani vystrcit rit na slnko🤣
Nos len bavlnene nohavicky, mne len to zabralo. Hned ako si dam nejaku cipku alebo umelinu tak hned sa mi nejaka mensia vyrazka urobi. A tiez ked mam obtiahnute rifle snaz sa mat nohavicky ktore ti zakryju cely zadok, riflovina je dost drsna a ked ich mas cely den na sebe tak to tiez vie narobit neplechu. A este nohavicky prat vzdy zvlast, bez avivaze, davam len detsky sensitive prasok a na 60stupnov