Prečo sa som pocikala v spánku vo veku 40 rokov?
Baby toto je real. Som teraz hore, googlim a hanbím sa. Mám 42 rokov a zobudila som sa na to, že som sa pocikala v spánku. Nikdy sa mi take dačo nestalo a teraz sa bojím ísť aj pokračovať v spánku. Nie, že cvrklo… akože dosť. Boli sme cez deň na kupku, je teplo - dosť pijem a celu noc mi fúkal ventilátor ba nohy ale aj tak. Hanbím sa a bojím sa, čo mi je. Krv mám ok ( bola som náhodou minuly týždeň na odber) až na železo. Cikam teraz často… ale toto sa mi nikdyynestalo 😢😢😢😢😢😢
@anonym_autor neverím 😂
@rozculena ale deti ma odfotili (robili sme rekonštrukciu udalosti) ako som spala a ozaj mi fúkalo na susku 🤦🏻♀️
@krasneleto liečim sa na panické ataky, beriem AD, toto mi vôbec nepridalo :(
@anonym_autor mala som z ventilátora zápal mechúra. Tak to más z toho myslím.
@anonym_autor mala som z ventilátora zápal mechúra. Tak to más z toho myslím.
@magdalienka11 hrozne. Bojím sa ísť dnes aj spat.
@anonym_autor Mne sa to stalo v 18tich. Robilamsom taborovu veducu - pp tyzdni som a vratila domov dost neskoro, unavena z celeho tyzdna, cesty a doma sme mali melon. Bola som hladna, ale unavena si nieco uvarit, tak som z neho dost zjedla, osprchovala sa a isla spat. Snival sa mi uplne skutocny sen ako idem na wc, pamatam, ze som este aj svetlo zapalila a sadnem a v tom sa zabudim, ze lezim v mokrom 😅. Odvety na noc melon nejem uz radsej...
@anonym_0abe78 mne sa snívalo, že som išla autom okolo poľa a strašné mi bolo treba čurať. Vystúpila som z auta, cupla a pustila. V skutočnosti som zišla z postele, cupla si a pustila, opäť ľahla a spala s pokračovaním sna. Ráno som spustila nohy na koberček a bol mokrý. Netušila som prečo až poobede som si spomenula na sen 😏🙃.
@anonym_0abe78 mne sa snívalo, že som išla autom okolo poľa a strašné mi bolo treba čurať. Vystúpila som z auta, cupla a pustila. V skutočnosti som zišla z postele, cupla si a pustila, opäť ľahla a spala s pokračovaním sna. Ráno som spustila nohy na koberček a bol mokrý. Netušila som prečo až poobede som si spomenula na sen 😏🙃.
@anonym_19454a Bozinku dúfam že toto sa deje raz a stačí. Ja som bola úplne vykoľajená z toho.
Stačí menej piť, alebo už nepiť veľa večer..
Síce som sa nepocikala, ale kľudne aj 3x za noc by som chodila ak by som sa nekontrolovala s vodou večer
Stačí menej piť, alebo už nepiť veľa večer..
Síce som sa nepocikala, ale kľudne aj 3x za noc by som chodila ak by som sa nekontrolovala s vodou večer
@anonym_57f1e0 ach jaj. Cely deň si kontrolujem
Nohavičky. Už mi hrabe.
Aj mne sa to stalo.snivalo sa mi, že som na wc a všetko som pustila 😅ale reálne 😁
@anonym_61c401 mne sa toto stalo ked som mala takych 13 rokov 😅a casto sa mi aj v sucasnosti sniva ze hladam wecko a neviem ho najst a moja mysel ma vtedy zobudi ze nie nie dievca padaj hore a pekne na wecko

@rozculena
@anonym_autor
@anonym_8bc92d
@anonym_f19329
@anonym_bfd2bb
@anonym_autor baby ďakujem. AI mi diagnostikovala začínajúcu demenciu, nádor obličiek, ALS a sklerózou multiplex
@anonym_autor neverím 😂