Prečo stále krvácam?
ahojte som zufala uz..bezne mavam 5 dni menzes vynimocne 6, s tym ze na 5 den uz len take docistovanie, a dnes mam 5 den a stale po utreti cervena krv akoby nie a nie skoncit..menzes zacal v piatok, a vcera napriklad zo mna neslo vobec nic...mam strach co sa deje ..mavate to aj vy takto???
Mne sa to občas deje. Aj teraz momentálne. Už ťahám 9 dní a stále krvavý výtok. Ale už slabne. Tiež 7.den nič, a potom sa to vrátilo. Ale mám za sebou prehliadku, vraj sa to stáva. Ak máš pochybnosti alebo strach, smer lekár. Ale je to bežná vec.
mne sa to deje ked sa jeden den malo hybem napr pocas choroby ked cely den prelezim v posteli. Vzdy je vidno ten rozdiel ked pocas MS ochoriem a potom sa taha dlho 🤦🏼♀️
ja mam sedavu robotu takze len sedim cely den
@nynia a ako presnejsie sa to prejavuje :?
Tak ze vtedy akokeby len spinim alebo nekrvacam tak ako obycajne. Normalne mam po 5 dnoch pokoj a vtedy vidim ten rozdiel, ze niekedy aj tyzden sa to taha alebo ked len na jeden den nemam aktivitu tak jeden den len akokeby spinim a ten dalsi uz zase je to tak ako vzdy. Ale ja som vo vseobecnosti dost aktivna takze ked presedim alebo prelezim den je to velmi vynimocne.
Zacni riesit u doktora len ak krvacanie trva viacej ako 7 dni - vtedy to moze byt problem. Toto co popisujes mi pride v ramci normy.
To sa stáva. Aj v takých prípadoch,keď celé roky presné ako hodinky .Určite by som nerobila žiadnu paniku.Nie je dôvod. Nato stačí niekedy prechladnutie, menší stres, čokoľvek.
@reela Ja som niekedy po istom čase (keď to šľapalo ako hodinky) zrazu neprišla, alebo som mala aj viac ako 10 dní.
Najprv som to neriešila až keď sa opakovalo a doktor nato nič, že to sa stáva. Že za rozhudeným cyklom niekedy je hormonálna nerovnováha, alebo obyčajný stres, choroba čokoľvek. Ale jasné ak je nejaká zmena treba ísť na vyšetrenie. Radšej skôr, ako neskoro.

Nemusíš pridávať dve témy a áno stáva sa to.