Predčasná menštruácia
Ahojte stalo sa dakej ze ste mali 11 dni do menstruacie a prisla vam menstruacia normalne? Nejde o nejaky problem?
Menstruaciu ovplyvnuje Vela veci, niektore zeny maju cyklus ako hodinky, ine s napatim cakaju, kedy to zas pride. Co je a nie je ok, riesi gynekolog, predpokladam, ze aj podla.pocitu Zena vie, CI ho vyhladat CI nie. Osobne Ak SA nejaky vykyv stane raz by som neriesila, Ak by SA to opakovalo alebo mi nieco nesedelo, radsej by som aspon zavolala a poradila SA.
no momentálne to riešim... resp. sa mi to stalo. Ostala som vyhúkaná, ale k lekárovi sa nechystám - možno keby som mala predchádzajúcu gynekolog. S týmto pakom ktorého mám momentálne tak ani náhodou...🙄
teraz je take obdobie, co pocuvam, ze vela zien ma tak posunutu, ze bud pride skor alebo meska. takze v principe to asi je normalne.

@miska7754 tak moze ist o ovulacne krvacanie, uhniezdenie, alebo jednorazovy hormonalny vykyv, kontaktne krvacanie, je to realna menstruacia? Alebo len spinenie? Asi ked sa to stane raz, by som to tak neriesila, ak opakovane, tak smer gynekolog.