icon

Predmenštruačný syndróm

lucia851
30. sep 2021

Ahoj ako sa cítite pred menzesom? Ja hrozne.

nwnw
30. sep 2021

@lucia851 boli ma vsetko, potim sa jak dostihovy kon, a do chladnicky by som sa prehryzla jak potkan. 🥴 A este sa mi chce spat .

petka1402
30. sep 2021

@lucia851 ako tlakový hrniec 🤣🙈

lucia851
autor
30. sep 2021

@nwnw ja to isté, ja ešte k tomu aj depresie a návaly zimy a potenie

marca12
30. sep 2021

Zrela na psychiatriu a to doslovne. Nenavidim cely svet,seba,som nervozna ako pes,zle spavam,citim sa ako nafuknuty balon,potim sa,potom mi je zima. Cista chodiaca katastrofa 🤭
Dokonca staci jeden pohlad a moj uz vie,ze coskoro pride menzes 😂

luccija
30. sep 2021

Podobne zlá, nervózna, všetko je zle...bolia ma prsia, kĺby, celý človek a strašná únava.Akonáhle dostanem už je dobré neznášam to:(

halci
30. sep 2021

ako mlada som nevedela co je PMS, nemala som ziadne problemy. S vekom sa to zhorsilo, citim sa hrozne. Dakedy si zelam nech uz som konecne po prechode 🙂

simsalabim
30. sep 2021

@lucia851 Kedysi ma bolievali prsia a podbrusko. twraz - uz snad 10 rokov - ma trapi nespavost asi tak tyzden pred. Toto je horsie ako tie bolesti.

nellygreat
2. okt 2021

Ahoj, ja som mávala niekedy veľmi nepríjemné PMS. Veľmi mi však pomohla hormonálna jóga- zvyšuje hladinu ženských hormónov a znižuje intenzitu PMS, ale aj menopauzy. Okrem toho boli pre mňa na PMS veľmi účinné aj špeciálne bylinné zmesi, ktoré majú vstrebateľnosť až 98%- konzumujú sa v surovom stave. Zbavujú telo od rôznych patogénov, ťažkých kovov a EBV vírusu, ktoré častokrát spôsobuje aj hormonálnu nerovnováhu a tým pádom samotné PMS. Ak by ste mali záujem o hormonal.jogu, alebo bylinné zmesi, kľudne napíšte správu. Veľa zdravia prajem! 🙂

femisan
17. okt 2021

Ahojte, osobna skusenost. Rodicia mi kupili v Chorvatsku v lete Femisan A, je to cele zalozene na bylinkach a uz teraz som prestala uplne brat algifen a panadol pocas mojich dni. Skuste pozriet, mozno sa da aj na Slovensku zohnat. No fotke moja zasoba 🙂

denisa1985
Odpoveď bola odstránená