Prestala som mať menzes v 30tke
9. nov 2017
Ahojte ..už druhý mesiac mam veľmi slabu menstruaciu ..skoro žiadnu..predtým som mávala dosť silnú..teraz mi stačí použiť za celý deň len intímku ...niekde čítam, že to môže byť stres ...nádory oblečiek ..nadobliciek..štítna zlaza..nádor hypofyzy...mate nejakú skúsenosť stalo sa vám to niekedy ...ďakujem za každé rady
Predošlá
Strana
z2
@hermiona29 ak by si chcela, v Trenčíne bude 9-10.12. seminár hormonálnej jogy 😉 trvá 2 dni, potom si už zostavu cvičíš doma.
http://www.hotelelizabeth.sk/sk/joga-fitness/# - je to plagatik na konci ponuky, stačí napísať mail hormonalna.joga@gmail.com že sa chceš zúčastniť, ona ti už napíše čo a ako 😉
@montemotherone ahojky bola som teraz tu v Ba 29bol ale velmi pekne dakujem
Predošlá
Strana
z2

@lindusss2016 presne to aj plánujem 🙂 u nás je joga pre začiatočníkov. Dala som si záväzok že do Vianoc musím začať. Už tento pondelok som bola naštartovaná, ale práve som mala dostať a to už som v strese, čo zas bude ☹ kupodivu, teraz je to o dosť lepšie ako minulý mesiac. Čítala som že prvé dni cyklu by sa nemalo cvičiť, len jeden nejaký druh jogy je vhodný. Pre istotu som to uzavrela tak, že minimálne prvé dni radšej cvičiť nebudem