icon

Duchovali vám tehotenské testy Intime a Rapeclair?

kristina534
Dnes o 16:25

Ahojte, som 3 dni pred menštruáciou. Dnes som si robila tehotenské testy Intime a Rapeclair a na oboch sa objavila veľmi slabá druhá čiarka. Myslíte, že môžu byť testy chybné? Máte s týmito testami skúsenosti? Duchovali vám niekedy?

anonym_9fa433
Dnes o 16:32

neduchovali, test si vzdy robim 14 dni od predpojladaneho oplodnenia. Mala si skor ovulaciu, alebo mas dlhsi cyklus, ze si si robila 3dni pred?

anonym_103499
Dnes o 16:53

Test som robila vzdy pri meskani ms, nikdy mi nic neduchovalo. Bud som ciarky mala, alebo nie. Vsetko ostatne je zbytocny vysledok...

kristina534
autor
Dnes o 16:59
@anonym_9fa433

neduchovali, test si vzdy robim 14 dni od predpojladaneho oplodnenia. Mala si skor ovulaciu, alebo mas dlhsi cyklus, ze si si robila 3dni pred?

@anonym_9fa433 Úprimne, neviem presne, kedy som mala ovuláciu. Cyklus mám pravidelný, 28-dňový. Snažíme sa od mája. Naposledy som si robila test vtedy a žiadneho ducha som nemala, odvtedy som už test nerobila. Dnes som však mala taký pocit, že si mám spraviť test. Ráno som si urobila Intime a objavil sa duch, potom poobede som skúsila Rapiclair a aj tam sa objavil duch. Preto som sa chcela opýtať, či tieto testy zvyknú duchovať.

ludmilka2407
Dnes o 17:44

Jedine to zistis ked test zopakujes o 2 dni...mne nikdy neukazovali dve ciarky, ked som nebola tehotna

anonym_5232e0
Dnes o 21:45

@kristina534 Zavolaj si Ghostbusters.

To sa už nevieš dočkať, kým bude test ukazovať jasný a jednoznačý výsledok? Teraz si budeš test robiť každých 6 hodín, a porovnávať, či "druhá čiarka" je silnejšia, alebo nie? Urob si test vtedy, kedy máš podľa návodu. Potom nemusíš naháňať duchov.