Duchovali vám tehotenské testy Intime a Rapeclair?
Ahojte, som 3 dni pred menštruáciou. Dnes som si robila tehotenské testy Intime a Rapeclair a na oboch sa objavila veľmi slabá druhá čiarka. Myslíte, že môžu byť testy chybné? Máte s týmito testami skúsenosti? Duchovali vám niekedy?
Test som robila vzdy pri meskani ms, nikdy mi nic neduchovalo. Bud som ciarky mala, alebo nie. Vsetko ostatne je zbytocny vysledok...
neduchovali, test si vzdy robim 14 dni od predpojladaneho oplodnenia. Mala si skor ovulaciu, alebo mas dlhsi cyklus, ze si si robila 3dni pred?
@anonym_9fa433 Úprimne, neviem presne, kedy som mala ovuláciu. Cyklus mám pravidelný, 28-dňový. Snažíme sa od mája. Naposledy som si robila test vtedy a žiadneho ducha som nemala, odvtedy som už test nerobila. Dnes som však mala taký pocit, že si mám spraviť test. Ráno som si urobila Intime a objavil sa duch, potom poobede som skúsila Rapiclair a aj tam sa objavil duch. Preto som sa chcela opýtať, či tieto testy zvyknú duchovať.
Jedine to zistis ked test zopakujes o 2 dni...mne nikdy neukazovali dve ciarky, ked som nebola tehotna
@kristina534 Zavolaj si Ghostbusters.
To sa už nevieš dočkať, kým bude test ukazovať jasný a jednoznačý výsledok? Teraz si budeš test robiť každých 6 hodín, a porovnávať, či "druhá čiarka" je silnejšia, alebo nie? Urob si test vtedy, kedy máš podľa návodu. Potom nemusíš naháňať duchov.

neduchovali, test si vzdy robim 14 dni od predpojladaneho oplodnenia. Mala si skor ovulaciu, alebo mas dlhsi cyklus, ze si si robila 3dni pred?