Prestávam pozorovať známky ovulácie
Ahojte dievcata. Roky rokuce citim ovulaciu kazdy mesiac podla bolesti silnych , plodneho hlienu, tento rok som bola aj u dr aby ju skontroloval 3x - vzdy prebehla, posledne 2 mesiace ju abolutne nebadadam.. je mozne ze uz zrazu neovulujem? Smazine sa o 1.dieta rok a 7 mesiacov ( muz ma zhorsemy spermiogram).vdaka za info
No tak ja som ovulaciu nikdy necitila, a mam 3 deti. Po tretom porode som zacala mavat bolesti, meriam si aj bazalnu teplotu, podla ktprej viem, kedy ovu naozaj prebehla. Tento cyklus je ale velmi cudny, pozit8vny ovulacny test som mala 21 DC poobede a vecer som dostala brutalne bolesti, myslela som si, ze je to tu. Vytok strasne vela, klzky pocit, tahal sa. Dnes je 24 DC a teplota je stale nizko, teda ovu neprebehla alebo sa vytvorila cysta. Inak aj bez bolesti moze ovulacia prist, nemusis si to vobec vsimnut. No moze to byt vselijako. Dobre, ze to riesite s dr., ale citit, resp. necitit, nemusi byt ukazovatel...
ahoj autorka ;) Mala som obdobny problem.. manzel veelmi zly spermiogram, v care som boli, chystali sme sa po lete.. v maji som zrazu necitila xiadne tahanie, hlien, ani ovu testy nezachytili, jun detto, v papierovh podla hormonov z krvi - anovulacny cyklus. Presviedcali ma na hysteroskopii a lapar prefuk… Si hovorim okej, leto, pauza, kaslat na to, setember car a uvidime ake mame moznosti…
V juli som otehotenela 😀🤷🏼♀️ Za mna teda mozem povedat ze je to nemusi znamenat ze ju nemas, ak ju nebadas , vid priklad ;))
Samozrejme vysetrenim nic pre pokoj duse nepokazis, ale pocit neni ukazoval podla mna tiez 🙂)
@nevenka
@anne_mary2 dievcata, dakujem velmi pekne za vase prispevky, snad teda ovulacia prebieha to by bolo fajn a nech uz v sme v CAR 🙂 drzte palce.

Nemusí. Daj si ovulaciu odkontrolovať u lekára, jedine tak budeš mať istotu.