icon

Stihli sme ovuláciu s predchádzajúcim stykom?

Včera o 16:04

Viem, že toto je hypotetická otázka, ale aj tak sa opýtam. Tie, čo máte testami potvrdenú ovuláciu – kedy presne pozorujete najviac plodného hlienu (ako vaječné bielko)? S mužom sme mali styk na 11, 13 a 14dc a bola som si takmer istá, že ovulácia už musela prebehnúť (podľa miernej bolesti na jednej strane podbrušia a aj hlienu). Dnes ale (16dc) som ráno mala dole úplne klzko, priesvitný hlien vo veľkom množstve. Tak teraz premýšľam, či sme to mohli ešte stihnúť tesne pred ovuláciou, alebo ak prebehla dnes ráno, sme ju tým pádom premeškali… otehotneli ste niekto zo styku 2 dni pred ovuláciou? Ďakujem za odpovede, snažíme sa už dlho, je to citlivá téma…

anonym_4a62a8
Včera o 16:57

Stihnúť ste to mohli. Ale ani tam nie je 100% šanca, že sa to podarilo.

stellarstar
Včera o 17:00

@anonym_autor vieš koľko dní prežijú spermie v tebe?

clori
Včera o 17:02

@anonym_autor ahoj, ovulačné testy nie sú zárukou, že ovulácia prebehne. iba ukazujú, že hladina LH je nízka, zvýšená, vysoká (vrchol),...
V domácom prostredí je potom najistejšie merať bazálnu teplotu alebo chodiť ku gyn na pravidelnú folikulometriu a spojiť to s odberom krvi na 7 DPO. ak ide ale o načasovanie, 2 dni pred ovuláciou je vysoká šanca. nám sa raz podarilo z pokusu cca 3-4 dni pred ovu (nemala som ju práve vtedy nejak presne odsledovanú, len skrz bolesti a hlien)

anonym_0730b9
Včera o 17:13

Aktualne som tehotna zo styku 6 dni pred ovulaciou, neplanovane. Este nieco? 🙃😅

anonym_937596
Včera o 17:22

Baby a keď nemáte žiadne príznaky? Ani bolesti ani hlien? Ako to riešite potom?

marhulka13
Včera o 17:44
@anonym_937596

@anonym_937596 tak my sme mali sex každý druhý deň.

anonym_cbe1e1
Včera o 18:01
@anonym_0730b9

Aktualne som tehotna zo styku 6 dni pred ovulaciou, neplanovane. Este nieco? 🙃😅

@anonym_0730b9 ja rovnako a doteraz mi nejde do hlavy ako je to mozne😅

anonym_937596
Včera o 18:31
@marhulka13

@anonym_937596 tak my sme mali sex každý druhý deň.

@marhulka13 no na to je môj chlap zas moc lenivý

sisska96
Včera o 18:48

Sexujte a stihnete

anonym_0730b9
Včera o 18:56
@anonym_cbe1e1

@anonym_0730b9 ja rovnako a doteraz mi nejde do hlavy ako je to mozne😅

@anonym_cbe1e1 vies co, bavili sme sa s muzom o tom, ze vraj chlapcenske spermie su rychle a tie dievcenske trpezlive, ze si pockaju a vedia dlhsie prezit. No cakame naozaj dievca 😅. Ja to tak cca pocitam teraz, lebo sex 8.den cyklu, a na 13-ty den cyklu bol pozitivny ovulacny test a ja ovulaciu mavam tak 2 dni po tom pozitivnom teste (ale tak presne toto teraz neviem, lebo som si teplotu nemerala), tak mozno az tyzden prezili, potvorky...😅. Ale kazdopadne to znamena, ze sme poriadne plodni, aj ked sme uz obaja po 40-ke 😅.

spanielka44
Včera o 19:59
@anonym_0730b9

@anonym_cbe1e1 vies co, bavili sme sa s muzom o tom, ze vraj chlapcenske spermie su rychle a tie dievcenske trpezlive, ze si pockaju a vedia dlhsie prezit. No cakame naozaj dievca 😅. Ja to tak cca pocitam teraz, lebo sex 8.den cyklu, a na 13-ty den cyklu bol pozitivny ovulacny test a ja ovulaciu mavam tak 2 dni po tom pozitivnom teste (ale tak presne toto teraz neviem, lebo som si teplotu nemerala), tak mozno az tyzden prezili, potvorky...😅. Ale kazdopadne to znamena, ze sme poriadne plodni, aj ked sme uz obaja po 40-ke 😅.

@anonym_0730b9 to podľa mna len daka povera lebo z prvého tehotenstva mám dcéru ale tam bol sex presne v deň ovulácie lebo sme sa snažili 😁 ale teraz sme mali cca 5 dni pred ovuláciou a ešte je aj o 6 dni pozadu takze to mi už dupľom nevychadza ako je to mozne 😀

barka1
Dnes o 03:34
@anonym_937596

@anonym_937596 a vieš, že ludstvo sa statisice rokov rozmnožuje aj bez pozorovania hlienu a testov???