Priateľov syn má herpes
Ahojte baby 🙂
Chcem sa vás opýtať, priateľov syn má herpes na tele. A ja som včera zistila že som v 6tt, bojím sa toho že to môžem dostať. Aký je váš názor?
Ďakujem 🙂
Myslíš herpes na ústach,ci pasovy opar??? Ak herpes na ústach,a niekedy si ho už mala,žiadny problém,ty už v tele infekt mas,a kedykoľvek sa môže prejaviť,aj počas tehotenstva,bez problémov,pasoveho by som sa bala.
Ďakujem za vaše názory 🙂
no moj syn mal už krat herpes na lopatke vo velkosti 2eurovky, možno aj trocha vacsi.
po prvý krat sme isli k obvodnej, nasadila antivirotika a diagnostikovala pasový opar.
ked sa mu to objavilo po druh krat, isli sme ku kožnej hned a povdala že to vobec nie je pasový opar, ale obzčajný, len nie je na pere, ale na chrbte.Takže už vieme, že pasový to nebol ani v jednom prípade. Ja som teda vobec netusila že obycajný herpes može byt kdekolvek. Pustila ho aj do skoly normalne. Takže spravat sa asi tak ako ked ma niekto bežný opar.V tehotenstve ho velmi lahko možes dostat aj ty, kedže imunita je teraz asi oslabena.

@lucialpt pasovy opar sa neprenasa pokial nemas oslabenu imunitu ale v tehotenstve by som sa mu radsej vyhla 🙂