Pribúdajú mi 4 kg pred menštruáciou
Ahojte, viem, že je normálne mať tesne pred a počas menštruácie mierne zvýšenú váhu, ale u mňa je to už tretí mesiac týždeň pred menštruáciou plus 4 kg ( vážim sa v rovnakom čase, mám to odskúšané na dvoch rôznych váhach) . Nie je to už veľa? Sa cítim aj vyzerám ako slon. Čím to môže byť a ako tomu predísť? Nie je to príjemné.
Mne pribudaju 2kg a odidu v 3.-4.den menstruacie. V tomto obdobi mam aj velky hlad, zvysenu chut na sladke, nafuknute brucho a zle sa citim...tym chutiam sa tazko odolava, velmi su silne a zial radu nemam.
No podľa mna je 4kg hrozne veľa. Mne vyskočí hore max kilo a vraj je strop 2kg, skús sa opytat gynekologa
No podľa mna je 4kg hrozne veľa. Mne vyskočí hore max kilo a vraj je strop 2kg, skús sa opytat gynekologa
@spanielka44 ed mas 60 kil, tak 2 kg su akurat, ale pri vyssej vahe je aj tej zadrzanej vody viac.
Voda, úplne normálne. Paradoxne treba viac piť, pridať bielkoviny a ubrať cukor. A niekedy sa môžeš aj na hlavu postaviť a pribudne pár kg. Skús aj forfeminu alebo agnucaston - zmierňujú PMS.
@spanielka44 ed mas 60 kil, tak 2 kg su akurat, ale pri vyssej vahe je aj tej zadrzanej vody viac.
@spanielka44 tiež si myslím, že 4kg je moc, tento mesiac je to dokonca 4,5 -to je naozaj masaker . A dole to ide až keď mi skončí menštruácia.
@michaela329 ďakujem, skúsim tie doplnky, lebo strava ,pohyb aj pitný režim mám dostatočný. Chudnem ešte po pôrode a toto sa mi začalo diať teraz, tak je to mierne deprimujúce.
@viestta no ale ja nemám vyššiu váhu.
Tak potom to ries s lekarmi
Tak mne vždy váha skáče plus, mínus 2kg celé roky. Aj keď som v menopauze. Ale +4kg to si neviem predstaviť.
Pri predstave, ze to niekto nevie za mesiac zhodiť je masaker.
No tak po pôrode to môže ešte byť všelijaké, držím palce

hormony a zadrziavanie vody v tele, je to uplne bezne