Príčiny rybacieho zápachu bez ďalších príznakov
Prosím mate skúsenosť?
Rybaci zapach ,alebo zeleze .Je ho ,ale viac . Je vodovy /biely závisí od dňa cyklu .
Nemám absolútne žiadne iné problémy.
Nemám bolesti ,svrbenie ,žiadne bolesti pri sexe.
Krvácanie Je normálne bez väčších bolesti .
Jednoducho nebyť toho smradu ,ktorý citit na metre😪 tak mi nič nie je . U dr som bola . Výsledky kultivacii mam úplne v poriadku .
Prosím co by to mohlo byt .
Bakterialna vaginoza.
Pohlavná choroba ?
@simsalabim pôjdem zajtra do lekárne si niečo vypýtať. Lebo nie som ešte nemala . Výsledky boli ok,aj zrkadlá atď. A dr to asi necítil.
@sisska96 dúfam,že nie mam stale jedneho partnera .ale zas asi by to zistili tou kultivaciou alebo aspoň zrkadlami ak by aj výtok bol pre nich iný atď,alebo červené ,neviem fakt.
Ved nech dr urobi riadnu kultivaciu. Podla toho nasadi liecbu. A ak nezisti nic….az potom si kup vaginalne probiotika, pripadne Betadine cipky.
@simsalabim robili mi kultivacou . Co všetko v nej bolo neviem . Hier len ,že bola tam aj rezistencia na atb ..všetko je negatívne
No partner nemusí byŤ verný...
Môžno treba doplniť laktobacily. Mala som tiez podobné problemy. Kultivácia čistá. A laktobacily pomohli.
Lactofeel z lekárne
@pjeria1
@lenka098123 ďakujem. Vyskúšam
Opakovanie steru, mne po x odberoch konecne vysla bakterialna vaginoza. Tiez som chodila,ze mam vifovy vytok a citim rybaci zapach. Pomohli az atb
@nikushka8 idem na preventívnu tak mu to opäť pripomeniem . Ďakujem

Ešte doplním,že to trvá už 3 mesiace uz . Idem teraz opäť k dr na preventívnu,tak mu ti opat pripomeniem . Ale ani tam nič nevidel aj výsledky boli negatívne. Tak neviem co sa ešte dá robiť.