Problém s menštruáciou
ahojte baby, prosím vás môžte mi pomoc mam problem
@miskamicha beriem tabletky duphaston na menstruaciu a mám taky mali problem ze neviem vypocitat svoje plodné dni a kedy ich brať pošlem vám aj foto
Duphaston sa neberie podla plodnych dni....prvu tabletku vezmes 16 den menstruacneho cyklu....prvy den menstruacneho cyklu je den ked dostanes menzes od toho dna odratas 16 dni a das si tabletku na 16.den a beries 10 dni jednu tabletku rano a jednu vecer potom nic...pride menzes a zas prvy den menzesu je prvy den cyklu odratas 16.den a ides od znova
@gabika8855 prikld: ak dostanem menstruaciu odratam si 16 deň a po 16 deň začnem užívať rano a večer 10 dni?
Ak 1.den menštruácie si mala napr 1.augusta, tak od 16. do 25.augusta budeš užívať 1 tbl ráno a jednu večer. Potom prestaneš a za pár dní ti príde menzes.
Ak si mala 1.den napr 5-ho, no tak to budeš brat od 21.augusta do 30.augusta.
Dostanes menzes 3.9 odratas 16-ty den
3.9. Prvy den
4.9. Druhy den
....
18.9. Sestnasty den das rano prvu tabletku vecer druhu tabletku
Uzivas cely ten blister teda 10 dni do 27.09.potom cakas na dalsi menzes a znovu
@bolarazjedna Ďakujem vám veľmi pekné 🙂 už tomu chápem ďakujem za pomoc
@davidko9911 1.den cyklu je 1.den ked zacnes krvacat....a beries ho nasledne od 16.dna cyklu po 25. Cize 3 dninpred menzesom koncis uzivanie 😉
@davidko9911 ja uživam tiež dufaston na menštruaciu tiež som mala nepravidelny menzes a uživam od 14dňa do 25 dna pride menzes tak okolo 27dna alebo 28dna a potom neuživam niekolko dni a na druhy mesiac opakujem stale tak íst
@patuska00 dobrý ženy, nemáte náhodou záujem o brusnicr a ,čučoriedky,?

@davidko9911 no a aky?