Problém s menzesom
ahojte,v prvom rade vas poprosim nepisat komenty ze som to mala riesit uz davno...ALE pozorujem uz nejaky ten mesiac cc4 ,ze ked mi zacne ms krvacam tak 3dni..potom den pauza..potom zakrvacam..den opat nic..potom zase zakrvacam a potom uz nic...ms mam pravidelnu ako hodinky...som rok a pol po porode...caka ma buduci mesiac rocna prehliadka,tak to urcite spomeniem..len ma to zaujima ci ste mali niektora nieco taketo podobne a v com bol problem?
Skus pit kazdy den caj z alchemilky aspon 2 šálky. Na kontrole ti urobia ster na rakovinu krcka uvodos ci je vsetko v poriadku. Ale alchemilka na 100%pomoze upravit cyklus.
@macko1007 ja som mala nieco podobne aj pred porodmi, aj po nich, ale tak, ze najprv spinenie 2-3 dni, potom 2-3 dni silnejsie, 4 den len spinenie a piaty znova viac, aj krce. A 6-7 spinenie este. Ale potom to preslo. Ja som ale nikdy nemala pravidelny, budem mat 40. Velke hormonalne problemy, vykyvy, teraz este aj stitna zlaza. Podla mna nic zvlastne, to je podla mna kolisanim hormonov.
to je podľa mňa normálne a podobné ako keď máš, že cez deň krvácaš a v noci nič. Tiež som tieto dni to tak mala, že 5 deň len troška špinenie, na 6 deň som si dala už preč vložku a aj tak ma prekvapila krv a tak som ju mala celý deň... :D

Myslím si, že to je v pohode