Problém s menzesom po vysadení antikoncepcie a snažilkovanie
Ahojte. Po cca 8 rokoch som minuly rok koncom septembra vysadila antikoncepciu. Hned prva MS ok, druha neprisla, tak som isla na vyvolavacku. Dostala som slabunku 2 dnovu MS. Ocakavala som, ze dalsi mesiac budem OK, ale MS nikde. Isla som do kliniky Tradicnej cinskej mediciny, pila som odvary a do 7 dni mi prisla MS. Ozajstna, taka, aku som poznala este pred uzivanim antikoncepcie. Nic ma nebolelo, citila som sa super. Tak som si myslela, ze tentoraz po normalne MS bez umelych hormonov bude vsetko OK, alebo budeme tehu. Dnes som v 33DC. Volala som dnes s lekarom, a povedal, ze sa mam este v pondelok otestovat, ze nebudeme riskovat, keby tam nahodou nieco bolo. Tak v pondelok idem k lekarovi na krv HCG pre istotu. Chceme babatko, ale tak isto chcem mat aj cyklus v poriadku.Myslite, ze ak by som nebola tehu, mam zacat uzivat hormonalne lieky LUNETYL, co mi gynda predpisal uz minuly mesiac, alebo mam zase skusit tie odvary, ktore mi MS prilakaju urcite.
@uhnakova mne uz to preslo, ale rano som sa uz o osmej na to zobudila 🙂 tak som sa zlakla, ze sa to bude stupnovat, ale som OK 🙂 juuuj, tesim sa 🙂 dnes si dam oddychovy den a budem sa rozmaznavat 😎 idem si po tie odvary na vyzivovanie krvy akurat, zelam ti krasneho Valentina 😀
@11miuska11 Aj tebe podobne 🙂
Pekný deň aj ja mam problémy s mn,užívam aj tabletky 2mesic ,ale 1mesiac súper a 2 ☹ taký na H... lebo som mala 12 dni take slabé ani vlosky som nemusela len na vecku,my sa uz snazime 4mes a nič a ani nevieme kedy mam plodné dni ked ten mn hapruje ☹ viete poradiť ďakujem

@11miuska11 Super, tesim sa s tebou 🙂. Na bolesti asi jedine Nurofen alebo Paralen. Bolesti pri MS si pamatam, mavala som pred uzivanim antikoncepcie strasne, uplne na odpadnutie. Po vysadeni antikoncepcie sa mi MS ale zmenil, takze ma len zlahka pobolievalo podbrusko a dalo sa to vydrzat.