Problém so zápachom
Baby som už zuuufalaa😞 poslednú dobu ma trápi zápach tam dole, nikdy som to nemala na hygienu si strašne potrpim mám všelijaké intímne mydla utieram sa po wc len s obrúskami na intímnu hygienu Jessa sa volajú tie su naj za mňa. Kupem sa dva krát za deň ráno a večer, a stále a všímam si že to mám hlavne keď sa môj priateľ do mňa urobí snažíme sa o bábätko ale vždy keď to mám vnútri tak mi začne tento zápach. Aj sa idem vždy osprchovať a aj tak, až keď si spravím rosalgin výplach a dám si tabletku na noc dovnútra to prejde, už som tak z toho znechutená že ani nechcem aby sa do mňa robil. A cítim sa aj zle keď ideme spolu spat aby sa ma tam dole chytal lebo viem že aj keď sa umyjem tak to je cítiť, strašne sa hanbím za to… Baby co mám už s tým robiť ? Keď aj chceme babatko veď musí to dať do mňa ale ako sa vyhnúť už tomu zápachu potom 😞
Preco sa utieras vlhcenymi obruskami?!? Ty si sice myslis,ze su super,ale zjavne tvoja pipina ma iny nazor na tu chemiu v nich. Co si myslis,ze ked sa uties cistym suchym toaletakom,budes smrdiet? Ani sa umyvat rano a vecer mydlom nie je v poriadku.

@marianini17 ja som nestihla prečítať jeho komentáre, ale v iných diskusiách všetko maže a presne to isté robil zoro, bol nepríjemný na ženy , všade sa zapájal a všetko mazal. Tento má presne rovnaký štýl a vyjadrovanie.