icon

Problémová menštruácia rok po pôrode

28. júl 2023

Ahojte, zakladam novu temu nakolko som tu nic napomocne nenasla...Prvu menstruaciu som mala cca rok po porode , bola velmi silna (az som rozmyslala ci neist s tym k dr.) , ale nejak som prezila a teraz cakam na druhu, je to uz 50 dni, a tyzden len take spinenie, pocity ako pri PMS a stale nic....Mam pocit akoby som mala PMS snad kazde 2 tyzdne a to uz dlhsiu dobu, nie len od tej prvej MS po porode...mam ist ku gyn. alebo je toto normalne ??

autor
•
28. júl 2023

zabudla som napisat ze dcerku stale kojim, uz iba na spanok, ale kojim...mlieka mam stale viac nez dost...

noemi155
•
28. júl 2023

Malé som po dcére prvú ms po 13 mesiacoch od pôrodu a potom som dostala každé dva mesiace a potok extrémne ovulácie a už pravidelný ms

Teraz po druhom pôrode tiež po dvoch mesiacoch ms ale ako mam ovulaciu sa cítim hrozne

mariamisko
•
28. júl 2023

Mne sa po pôrode zmenila menštruácia z normálnej na slabulinku...gynekológ mi povedal ze to sú hormóny...poznám ženy co rok nemali po pôrode menzes...ak píšete ze rok tak aj tak vás čaká ročná preventívna prehliadka spojíte jedno s druhým...

alisaela
•
28. júl 2023

Kým kojíš, môže byť cyklus ešte pod vplyvom hormónov rozhodený. Ja som minule tiež mala pms a o týždeň zrazu prišla ovulácia (viem,lebo mám bolesti). Čo sa týka intenzity po pôrode ma mnoho žien oveľa viac silnejšie krvácanie. Neviem,kde sa vzal mýtus, se "sa to upraví"