icon

Problémy po konizácii krčka maternice

maninka26
14. nov 2025

Ahojte, som 2 týždne po konizacii, týždeň po K som mala kontrolu u svojho lekára, ktorý má neskontroloval, pretože to bolo pre neho skoro, (tak mi povedal).výsledky z histológie stále nemam. No ja som za nim isla s tym, ze trochu krvacam a mám mierne bolesti. Na druhý deň ráno mi museli zavolať záchranku, pretože som sa zobudila so silným krvácaním, mala som tam veľké zrazeniny krvi. Hneď má museli zobrať znova na sálu a museli zašivat, tie stehy, ktoré zjavne poľavili. Robili aj kyretaz, veľa som vykrvacala, no transfúzia nakoniec nebola potrebná. Chcem sa spýtať, či je niekto, kto mal takýto problém, hovorili mi, že sa to stáva veľmi malo. Potrebovala by som sa ešte opýtať ako je to s menštruáciou, mala by prísť normálne alebo bude sa mi to posúvať? aktuálne som v takom týždni, kde ju mám dostať. No začala slm trochu krvácať, bojím sa aby sa mi nezopakovala situácia :( alebo to začína menzes? Netusim. Citim aj mierne pichanie. Vďaka za nejqku odpoved, ktorá by mi vedela poradiť. 🙏😌

stellarstar
14. nov 2025

Ja som po K mala 1x silnú ms a ptm sa to uz neopakovalo.
Ty si mala 2 t po zákroku ko u gyn? Ja az o 3 m

anonym_e20454
14. nov 2025

Ja som tiež silno krvácala,dva stehy sa mi rozpadli. Nechcela som,aby ma znovu robili tak mi dali na 24h.drenáž a že ak pretečie rak znovu na sálu. Našťastie za 24h.to nepretieklo tak mi tam môj dr.niečo dal nasadil mi Ascorutin a ešte nejaké lieky a musela som doma len ležať. Ms som dostala normálne ako som mala. Prvá po zákroku bola dosť silná a potom už v pohode. Hlavne sa šetri nič ťažšie nezdvíhaj.

maninka26
autor
14. nov 2025
@stellarstar

Ja som po K mala 1x silnú ms a ptm sa to uz neopakovalo.
Ty si mala 2 t po zákroku ko u gyn? Ja az o 3 m

@stellarstar nie týždeň po zákroku som mala prísť, mala som to napísané v správe, lekár mi povedal aby som prišla zas o týždeň, že to už budú aj výsledky. Dnes som bola, výsledky nemám, nechcel má zas skonotlrovat, ale namietala som aby tak urobil. Nakoniec pozrel že sa to hojí. A teraz k večeru som začala trochu krvácať cely týždeň nič, tak terwz neviem ci to je začínajúca menstruacia alebo čo

maninka26
autor
14. nov 2025
@anonym_e20454

Ja som tiež silno krvácala,dva stehy sa mi rozpadli. Nechcela som,aby ma znovu robili tak mi dali na 24h.drenáž a že ak pretečie rak znovu na sálu. Našťastie za 24h.to nepretieklo tak mi tam môj dr.niečo dal nasadil mi Ascorutin a ešte nejaké lieky a musela som doma len ležať. Ms som dostala normálne ako som mala. Prvá po zákroku bola dosť silná a potom už v pohode. Hlavne sa šetri nič ťažšie nezdvíhaj.

@anonym_e20454 Ach Jaj. Ďakujem za odpoved. No uvidíme. Nedá mi to v noci spávať, vždy sa bojím že sa zobudím s krvácaním. Len sa mi tak nejak marí, že mi li lekár, ktorý má prepúšťal hovoril že menštruáciu nemusím dostať aj 6 týždňov, keďže som veľa vykrvacala. A dnes trochu zacinam tak len premýšľam

anonym_e20454
14. nov 2025
@maninka26

@anonym_e20454 Ach Jaj. Ďakujem za odpoved. No uvidíme. Nedá mi to v noci spávať, vždy sa bojím že sa zobudím s krvácaním. Len sa mi tak nejak marí, že mi li lekár, ktorý má prepúšťal hovoril že menštruáciu nemusím dostať aj 6 týždňov, keďže som veľa vykrvacala. A dnes trochu zacinam tak len premýšľam

@maninka26 Mne to tiež povedali a dostala som .Ale u každej ženy to je iné. Neboj sa už bude dobre len sa ešte šetrí.Ja som sa tiež bála,keď som mala ísť na wc až ma brucho od strachu bolelo.

maninka26
autor
15. nov 2025
@anonym_e20454

@maninka26 Mne to tiež povedali a dostala som .Ale u každej ženy to je iné. Neboj sa už bude dobre len sa ešte šetrí.Ja som sa tiež bála,keď som mala ísť na wc až ma brucho od strachu bolelo.

@anonym_e20454 ďakujem krásne, môžem sa opýtať, kedy ti robili K a aké ti prišli výsledky.? Ak smiem vedieť