Problémy po prstovaní
Ahojte, chalan ma prstoval a bol dosť drsný, no po chvíli vytiahol krvavé prsty... mala by som sa báť?
Áno určite je dôvod na strach -minimálne o tvoje mentalne zdravie a možno by som porozmýšľala aj či si umyl ruky 🙂
povedz mamine, ta poradí lepšie ako my tu 😀
a inak, už máš dávno spat, ráno vstavas do školy...
Este aj admin tomu zmenil nazov 🤣 parada
Benitka-Benitka zase si neposluchala....a este aj o panenstvo si prisla pri takomto dacom! 😂 co tu clovek uz nenajde na MK 😂
@nelca84 aj mne to napadlo 😏😀😀😀😀
Naco to prosim vas robite, pokial to neviete. Vsak ta to muselo bolet. Och to uz fakt clovek nad niektorymi temami len proste kruti hlavou
Vy ste tu niektore otrasne, naozaj. Mozno ma autorka vazny problem. Mne sa toto stalo a nenolo to kvoli ms, ci prehnanemu vykonu, mala pozmenene bunky na krcku a taketo krvacanie nastalo zoparkrat aj pri sexe, nie len pri tomto. Takze ak sa to udialo mimo cyklu a bude sa to opakovat, treba ist k doktorovi.
A vy by ste naozaj nemuseli hned kazdeho urazat 🙄
@kikusha2212 a ty otvor obzory nakoľko toto indivíduum sa tu už pýtalo všeličo 🙂 tak tiež nesud 🙂
@malinoismum ok. Uz vidim.. Tak radsej ked som dospely rozumny clovek tak sa na to vytoto a nereagujem..k comu je to dobre kopnut si??
@kikusha2212 ja kopem?🙂 či ty?🙂
@benitka78 Si tehotna a bude to palculienka🙊
@malinoismum prepac nechcela som v tebe vyvolat pocit, ze si do vas kopem...
Len som chcela upozornit na trosku zdvorilosti, ktora tu velmi chyba.
@kikusha2212 pardon potom... prepáčte a nech sa Vám dari aj s vašou zdvorilostou keď Vám toto raz dcérka povie 🙂 cmuk!
@malinoismum o moju dcerku sa bat nemusis, je velmi inteligenta a nevyrasta medzi povyseneckymi ludmi. Takze problemy budeme urcite riesit s rozumom a ludsky 😉 pekny den
@kikusha2212 a bla bla bla 🙂
@kikusha2212 sa veru ani nebojím no 😀 predpoklad ma 🙂
@malinoismum dakujem 😊😎
Dufam, ze si strihal nechty skor ako po poslednej velkej noci 😅

🤦