Problémy pri pôrode. Máme sa snažiť o druhé dieťa?
Ahojte,potrebujem si niečo povzbudivé prečítať,povzbudiť,v máji 2010 sa mi dcérka narodila sekciou/ neotvárala som sa + mala som preeklampsiu,po porode som začala krvácať,nejaká porucha zrážanlivosti krvi,nie dlho,ani žiadne transfuzie) ,manžel by nechcel mať veľké vekové rozdiely,má veľmi rád deti,samozrejme,že aj ja,ale akosi mám v hlave miš maš,raz by som aj chcela/ plánujem skor az,ked dcérka dovrši 2 roky,niekedy mi v hlave zablysne myšlienka byť tehu už teraz,ale vždy myslím na to,že by som ešte mala schudnúť,dať sa do poriadku u kardiologičky+ hematologičky,študujem externe,bojím sa ako to bude,či to zvládnem 2 deti + škola,atd a taktiež čoho sa velmi bojím a čo ma odrádza od myšlienky na druhé bejbulo je to,že dcérka mala od narodenia koliku asi do 6m. a ked si predstavím,že mám prežiť to isté pri druhom,tak som z toho už na zbláznenie.poradte,prosím,povzbudte 😒 😒 🙂 dakujem za kazdy nazor!

@macamac Ďakujem. Ja v tom vidím fakt iba výhodu. Syn mi tak veľmi pomáha ,pripraví malej hoci aj raňajky a uvarí a osladí jej čaj. Samozrejme aj náš ocino sa plne angažuje,ale jej je milšie od brata. Raz som musela ležať celý deň kôli chrbtici /mám opotrebované platničky a chodí to niekedy s väčšou bolesťou/ a kým sa ocino nevrátil z práce,celý deň obsluhoval syn svoju sestričku. Mám z toho veľmi dobrý pocit.