icon

Problémy s odkvapkávaním moču po vymočení u mužov

22. júl 2025

Ahojte , viem že je to ženské fórum ale opýtam sa aj tak , keď sa vymocim tak aj tak po močení mi ako keby v močovej trubice ostane zostatok moču , nedokonave vymocenie sa , pár kvapiek mi spadne do boxeriek čo by to mohlo byť.?

Strana
z2
anonym_16baca
22. júl 2025

ja si myslim ze ti nic nie je a je to uplne normalne. deje sa to kazdemu chlapovi co ma predkozku. proste, posledna kvapka skonci v trenkach. Nedeje sa to muzom obrezanym. ale kazdopadne, chod urologovi, on skontroluje ako sa ti vyprazdnuje mechur..

earlgrey
22. júl 2025

Daj si vložku a neskončí na spodnom prádle 😉😄

sense
22. júl 2025

Začni močiť po sediacky a keď skončíš ešte chvíľu počkaj....a takisto len miesto otrasenia sa utri. Ak budeš mať aj naďalej problém choď k lekarovi

autor
22. júl 2025
@anonym_16baca

ja si myslim ze ti nic nie je a je to uplne normalne. deje sa to kazdemu chlapovi co ma predkozku. proste, posledna kvapka skonci v trenkach. Nedeje sa to muzom obrezanym. ale kazdopadne, chod urologovi, on skontroluje ako sa ti vyprazdnuje mechur..

@anonym_16baca to nie je že jedna kvapka ale v tej močovej trubici po vymoceni ostane moc ktorý nešiel von a určite to nie je ok

autor
23. júl 2025

Najlepšie že dnes som bol u urológa a ani ma nezobrali lebo nemám výmenný lístok ....

Strana
z2