icon

Prosím o recenzie na Snuggs - menštruačné nohavičky.

tinka13
29. mar 2020

Ahojte, neviete niekto reálne odporučiť alebo neodporučiť tieto nohavičky. Mám zväčša silnú a bolestivú menštruáciu, aj keď sa po tehotenstvách zmiernila? Okrem toho mám zväčša problém s väčšinou vložiek, pretože sú veľmi umelé a vadia mi. Používam len modré Bella perfecta, pretože sú bavlnenejšie a dobre sajú, čo je pre silnej menštruácie dosť dôležité. Aj s nimi mám však počas ďalších dni problém a začnú mi vadiť. Preto uvažujem aj o iných alternatívach. Poteším sa každému názoru. Vďaka.

marietta0
18. aug 2020

Ahojte, konecne mam fotky a pokusy 🙂. Celkom ma to bavilo, tak som fotila aj tocila videa.
Femtis, Nemecko - tie ma uz mamina, boli mi velke a ako som pisala presite cez cely zadok, nedaju sa bezne nosit, len na noc. Fotila mi ich mama, doma.

marietta0
18. aug 2020

Kazde som odfotila, klasicka fotka strihu a potom save jedro. Na kazde som vyliala 25ml vody, pritlacila vreckovku zo strany saveho jadra a potom z vonkajsej strany.
Meracus, hrube, sustia, je v nich vsity akoby igelit. Vlozkova vrstva je po celom zadku a su cele na povrchu hladke, leskle a vnutorna vsita latka je este jedna, ta je makka, prijemna. Pocit- plienky.
Po naliati 25ml vody nestihali. Schvalne som dala tak vela, na kazde, ....

marietta0
18. aug 2020

Saforelle, co sa tyka strihu, materialu a savosti vyhrali. Po naliati 25ml vody tiez nestihli vsetko vsat, ale voda sa z nich nevyliala ako pri Meracus a Snuggs, postupne ju vsali akoby sa robili take gulocky. Pozrite. Save jadro tensie ako pri Meracus a o nieco hrubsie ako Snuggs.

marietta0
18. aug 2020

Snuggs, su vyrobene z nylonu, su take lepive na telo, inak su lahucke a maju najtensie save jadro. Ale aj najhorsie saju a po naliati vody ostanu uplne mokre a pretecene. Pisu, ze zvladnu zataz 2 kvapiek.
Saforelle 3 kvapiek a u Meracus pisu PLUS, takze na velmi silnu menstruaciu, predpokladam, ze to znamena 3-4 kvapky.

marietta0
18. aug 2020

A na zaver
ZLOZENIE:
Z bavlny, v obsahu 95% su Meracus a Saforelle. Snuggs su z 93% z nylonu, 7% elestan. Meracus a Snuggs vyrabaju v Cechach, Saforelle vo Francuzsku.
ZIVOTNOST:
Meracus- nenasla som
Saforelle - 100prani
Snuggs- 50prani

Pekny den!

onmaria
18. aug 2020

@marietta0 bomba!si zlata,vdaka 😘

zuzimaluna
31. aug 2020

Kočky na trhu máme aj nové menštruačné nohavičky Austrálskej značky Love Luna. Materiál veľmi príjemný, strih tiež. Tú hrúbku by som prirovnala skôr k nohavičkám Snuggs ako k Meracuskam. Vyskúšané, spokojnosť veliká. Cena oveľa prijateľnejšia 🙂
https://www.maluna.sk/menstruacne-nohavicky-2/

temperamente
3. sep 2020

Ahojte, Marietta, si super s tymi pokusmi! Diky. Ja som porovnavala zase ceny:

Nika Intima - SK - ma cenu 8,99 eur
Love Luna - Australia - 14,50 eur
Selenacare - Cina - 19-20 eur
Meracus - CZ - 27-30 eur
SAYU - CZ - 29-30 eur
EVYX ?FLUX - UK
Saforelle - FR - 29,99
Rejeanne - FR
Maducci ?
Snuggs - CZ - 30-40 eur 

Ja som o tych nohavickach nevedela, az mi prisla mailom reklama od Snuggs. Zakladatelka je Linda s Tomasom 23 a 24 rocni z CZ. V novinach aj internetovej TV vlani vravela, ze je prva Ceska, ktora ich vyraba a ze v EU nema konkurenciu. Zacala som patrat a citat vase recenzie a hla! kolko vyrobcov! 🙂 A hlavne je draha. Kazda si to nemozeme dovolit. A ponuka zlavu, ked si kupis 3ks, dostanes 10% a ked 5 ks 20%. Dobry obchodny trik! Stale je to vysoka cena 81 a 120 aur, ked v UK FLUX stoji 8,29 libier - 3 kusy! v USA za 33,99 dolarov tiez 3 ks + doprava 18,23 - cize aj s dopravou z Ameriky je to lacnejsie.

zuzimaluna
3. sep 2020

Pozor ešte ale treba dať na jednu info ohľadne menštruačných nohavičiek. Práve čítam o tých Nika Intima - niektoré sa nazývajú aj menštruačnými, ale treba dať aj vložku. A to sa uvádza aj u tejto. Sú totiž 2 typy. Menštruačné nohavičky, ktoré sa používajú samostatne (napr.Snuggs, Meracusky, Love Luna, Sayu) a menštruačné nohavičky na použitie s vložkou (napr. Nika Intima, Gentle Day). Tie na použitie s vložkou sú obvykle lacnejšie, ale nemusí to platiť.

somtoja2
10. sep 2020

Nechápem prečo majú Snuggs úplne in ceny v Čechách, na Slovensku a v Nemecku. To sa mi zdá nefér. Tie najdrahšie stoja v Čechách asi 30, na Slovensku 40 a v Nemecku 42 Euro. Naviac, taja to a cudzie ceny je možné vidieť len z úplne inej krajiny.

somtoja2
10. sep 2020

@temperamente: nie sú menštruačné nohavičky ako menštruačné nohavičky. Tie lacné, ktoré spomínaš majú len nepriepustnú vrstvu (ako napríklad Nikita píše: v mieste klinu je vložený klin s vsadkou z tencelu s nepremokavou úpravou). Tie drahé absorbujú krv. Sú teday 2 druhy menštruačných nohavičiek: normálne použiteľné s vložkou a absorpčné použiteľné bez vložky či tampónu. Pozor na to pri kúpe!!

zuzimaluna
10. sep 2020

@somtoja2 na maluna.sk ich mame v zlave za lepsie ceny 🙂. Ale aj tak maju vyssiu cenu. Mame uz prve spravy ohladne skusenosti s Love Luna a teda nie su o nic horsie a cena je velmi priazniva. Akurat sa velmi rychlo predali a cakame na zasielku z Australie. A teda tieto su prave urcene na menstruaciu rovnako ako Snuggs. Nie su slabsie, netreba pouzit este dalsiu pomocku. Su pouzitelne samostatne.

somtoja2
10. sep 2020

@zuzimaluna zaujímavé. A koľko ste ich už predali? Majú Slovenky o to záujem?

ina26
15. sep 2020

@marietta0 super toto mi mega pomohlo ďakujem. Za túto recenziu

dager
Autor odpoveď zmazal
somtoja2
9. okt 2020

Našla som stránku, kde je možné dať recenzie na menštruačné nohavičky: https://menstruacnenohavicky.sk/

dager
24. okt 2020

Dievčatá, tak značka Dorina, kúpené na astratex, dvojbalenie za cca 30€. Kúpila som denné +nočné. Teda keby som nemala sudnost, dá sa v nich byť 12 hodín a nepretecu. Schnu trošku dlho na môj vkus, takže dvoje by nestačili na striedanie. Denne majú save jadro umiestnené tak akurát kde ho treba bez obáv mat, nočné po celej dĺžke az po gumičku na chrbte. V noci nevadí, skôr naopak. S týmito som nadmieru spokojná a budem kupovať viac, len čo skončím s testovaním :D v rámci toho som kúpila aj austrálske Love Luna a tie teda pretiekli po 2 hodinách, čo sa mi nestáva ani s vložkou! Stali cca 15€ takže jediný záver je, že cena nerovná sa kvalita. Navyše Love Luna majú dosť silné gumičky okolo stehien a nevyzerali by pekne pod priliehavym oblečením, čo rozhodne neplatí o Dorina! Snáď takto zatiaľ stačí, na budúci mesiac skúsim saforelle a dám verdikt. Ostatne značky ma na základe cien a recenzií tu vyššie nezaujali.

somtoja2
28. okt 2020

Ja nevidim Dorina na Astratex.sk

dager
28. okt 2020

@somtoja2 na stránke daj do hľadáčika heslo menštruačné vložky a vyhodí ti aj tie aj iné značky. Tu je link na 2pack denných, majú aj nočné. https://www.astratex.sk/2pack-menstruacnych-noh...

somtoja2
2. dec 2020

@marietta0 píšeš, že Snuggs už po 25ml nestíhali. Tu je video o nohavičkách Perties, ktoré nemajú problém s 60ml:

https://www.youtube.com/watch?v=3dAP2dlsPns
dager
2. dec 2020

@somtoja2 a kto menštruuje kolom dokola? 😂 To len tak mimochodom, k tomu videu, ale dik za tip na ďalšiu značku. Inak: Dorina aj na asos a v next, dokonca na asos stále ešte všetky veľkosti. Minulý mesiac som vyskúšala saforelle. Sú super, ak si niekto potrpí na bavlnu. Ja osobne som mala trochu nepríjemný pocit z toho, že save jadro bolo kratšie než vložka, ktorú by som mala. A v porovnaní s inými ľuďmi olo aj tvrdšie ale nebolo to nejak cítiť pri nosení. Robotu zvládli dokonale. Z vyskusanych znaciek ostávam pri Dorina. Uvidíme aká bude životnosť, no moja spokojnosť s kvalitou v pomerne k cene je obrovská..

onmaria
4. dec 2020

Dievčatá a aké sú tie Selenacare? Nemáte osobnu skúsenosť?dakujem

zuzimaluna
5. dec 2020

@onmaria ahoj, Selenacare majú krásne modely, sú aj kvalitné. Len pokiaľ viem, ich modely sú len na slabú menštruáciu, savá vrstva nie je až tak silná.

onmaria
5. dec 2020

@zuzimaluna dakujem pekne.prosim a su hrubé? Na nosenie ake? A savost teda slaba..ale je tam normalna sava vrstva hej?Dakujem

zuzimaluna
6. dec 2020

@onmaria Selenacare su tenke, na nosenie prijemne. Savost je slabsia /uvadza sa 15 ml/, ale ta sava vrstva tam je. Na slabsiu menstruaciu to staci. Ak by si mala silnejsiu, staci, ze pouzijes este nejaku dalsiu menstruacnu pomocku /kalisok, morsku hubku, vlozku/. Inac su Selenacare aj pekne.

onmaria
6. dec 2020

@zuzimaluna dakujem pekne, praveze chcem ich ku kalisku ako kvazy taku istotu keby cosi 😉 takze su fajn,mam do nich ist?dakujem

zuzimaluna
7. dec 2020

@onmaria mne najviac zatial vyhovuju z tych tensich nohaviciek prave Love Luna midi, teraz aj tie Meracus Comfort su vraj dobre /tie som este neskusila/, ale kamaratky pouziva pri slabej menstruacii aj tie Selenacare a je spokojna. Takze ako poistka budu este aj pekne. Urcite treba skusit 🙂

onmaria
7. dec 2020

@zuzimaluna dakujem

monees
8. dec 2020

@tinka13 všimla som si ze na trh prichádzajú nové, majú síce zatiaľ len predobjednávky ale píšu ze čoskoro spúšťajú predaj. Určite ich chcem vyskúšať. Na ich stránke je toho naozaj veľa zaujímavého napísané, a vyzerajú byt naozaj aj na silnu menštruáciu. www.perties.sk
A čo je plus, žiadne bombardaky 😆

somtoja2
8. dec 2020

Ja sa teším na Perties. Žiadne iné nedokážu absorbovať 60 ml. A naviac sú mnohé veľmi sexy.