Ako upraviť krátky menštruačný cyklus bez antikoncepcie?
Ahojte zienky, mozno tu je niekto, kto mal podobny problem a poradi. Moj cyklus ma cca 22 dni, menstruacia silna, trva 7 dni. Gynekolog neriesi, vraj od 21 do 35 je v norme.
Ale mne to vadi, mam pocit, ze stale mam menstruaciu.
Je nejaka cesta, ako to upravit okrem HAK?
Co sa tyka dlzky a sily menstruacie, tak vies napriklad hormonalnou spiralou typu mirena - mat zo silneho krvacania .- 2 dni spinenie bezbolestne... To mavas tak skoru ovulaciu? Alebo po ovulacii kratku fazu? To je dost rozdiel...
nemusis mat rovno HAK, staci progesteron, Duphaston aj ja chcem ist popytat, nech mam cyklus 28-29 dni, ja mavam 23-25 dni kedy ako, ale aj tazke pms, tak aj kvoli tomu, ja inak ovulujem na cca 10-11 den cyklu
neviem či ti to pomôže, ale mne sa predlžil cyklus z 27 na 33 dní pri intermittent fasting - 16 hodin pôst a 8 hodin okno časové na jedlo.. mne zas vadí, že sa predĺžil, preto som začala jesť pravidelne a dúfam, že sa upraví na pôvodných 27, inak mám strašne dlhé PMS. Životospráva ma veľký vplyv na cyklus a ženy su viac háklivé na hocijaké zmeny. Dobré na cyklus je aj gynex kvapky, alchemilkový čaj alebo maca tabletky - prirodzene by mali upravovať hormonálnu hladinu. Vyskúšaj, nič za to nedáš

@anonym_autor bez hormonov cyklus ani nenatiahnes , ani neskratis... z nejakeho dovodu su tvoje cykly kratke...