icon

Ako upraviť krátky menštruačný cyklus bez antikoncepcie?

15. apr 2026

Ahojte zienky, mozno tu je niekto, kto mal podobny problem a poradi. Moj cyklus ma cca 22 dni, menstruacia silna, trva 7 dni. Gynekolog neriesi, vraj od 21 do 35 je v norme.
Ale mne to vadi, mam pocit, ze stale mam menstruaciu.
Je nejaka cesta, ako to upravit okrem HAK?

anonym_2eb80f
15. apr 2026

@anonym_autor bez hormonov cyklus ani nenatiahnes , ani neskratis... z nejakeho dovodu su tvoje cykly kratke...

anjelicek26
15. apr 2026

Co sa tyka dlzky a sily menstruacie, tak vies napriklad hormonalnou spiralou typu mirena - mat zo silneho krvacania .- 2 dni spinenie bezbolestne... To mavas tak skoru ovulaciu? Alebo po ovulacii kratku fazu? To je dost rozdiel...

anonym_74af7b
15. apr 2026

nemusis mat rovno HAK, staci progesteron, Duphaston aj ja chcem ist popytat, nech mam cyklus 28-29 dni, ja mavam 23-25 dni kedy ako, ale aj tazke pms, tak aj kvoli tomu, ja inak ovulujem na cca 10-11 den cyklu

anonym_8e6c1c
15. apr 2026

neviem či ti to pomôže, ale mne sa predlžil cyklus z 27 na 33 dní pri intermittent fasting - 16 hodin pôst a 8 hodin okno časové na jedlo.. mne zas vadí, že sa predĺžil, preto som začala jesť pravidelne a dúfam, že sa upraví na pôvodných 27, inak mám strašne dlhé PMS. Životospráva ma veľký vplyv na cyklus a ženy su viac háklivé na hocijaké zmeny. Dobré na cyklus je aj gynex kvapky, alchemilkový čaj alebo maca tabletky - prirodzene by mali upravovať hormonálnu hladinu. Vyskúšaj, nič za to nedáš

xlucia
15. apr 2026

mne natiahol z 21 na 29 az 30 agnucaston. napis mi, poradim ti