Prosím o recenzie na Snuggs - menštruačné nohavičky.
Ahojte, neviete niekto reálne odporučiť alebo neodporučiť tieto nohavičky. Mám zväčša silnú a bolestivú menštruáciu, aj keď sa po tehotenstvách zmiernila? Okrem toho mám zväčša problém s väčšinou vložiek, pretože sú veľmi umelé a vadia mi. Používam len modré Bella perfecta, pretože sú bavlnenejšie a dobre sajú, čo je pre silnej menštruácie dosť dôležité. Aj s nimi mám však počas ďalších dni problém a začnú mi vadiť. Preto uvažujem aj o iných alternatívach. Poteším sa každému názoru. Vďaka.
Škoda ze robia iba do veľkosti 42
@monees vďaka neprosím už len ta predstava nohavičiek nasiaknutych krvou cítiš necítiš ta krv odtiaľ nezmizne... Sú aj eko vložky tiež možno nič moc ale aspoň ma človek čisto medzi nohami teda v rámci možností pretože nosiť nagatkach kúsky sliznice celý deň no neviem pre mňa predstava veľmi šialená ale tak každý nech robí ako mu to vyhovuje
@kulumulu123 veľmi sa snažíš, ale takto to naozaj nie je. Ak máš skúsenosť s kúskami sliznice na čomkoľvek, čo prichádza do kontaktu s tvojou ehm.. ženskou pýchou počas menštruácie, tak používaš nesprávnu pomôcku. Mier.
Ahojte 🙂
Ja osobne mám skúsenosť s viacerými predajcami. Trpím silnou a bolestivou menštruáciou a som aj po dvoch operáciách vaječníka. Vložky nemôžem používať vôbec, lebo som na ne alergická. Dlhý čas som používala len tampóny, ale tým som nikdy na sto percent neverila. Pri silnej menštruácií som aj cez ne dokázala do pól hodiny pretiecť, čo bolo dosť nepríjemné a hlavne keď som bola v práci a nebola možnosť si hneď odskočiť (hlavne keď mám veľa zákazníkov). Preto som používala naraz aj tampóny aj intimky. Istota je istota 🙂. Ale kamarátka mi poradila menštruačné nohavičky Snuggs. S nimi som v noci bohužiaľ pretiekla. Preto som hľadala nejaké iné a narazila som na Perties. U nich ma zaujala ich vysoká absorpčná schopnosť. Spočiatku som aj pri nich bola skeptická, ale dnes na nich nedám dopustiť. Som s nimi veľmi spokojná a aj pekne vyzerajú 🙂 Pre mňa topka 🙂)))
@somtoja22 prosim kupovat podla tabulky ci mojej konfekcnej velkosti? Lebo ja mam beznu velkost 46 ale podla tabulky mam kupit az 50 co neexistuje. 3 dni na nich pozeram a neviem sa odhodlat kupit. Tiez sa bojim ze budu pretekat v prednej casti. Mam teraz snuggs nocny model co je mne mna tip top ale chcem skusit aj ine. Dakujem za kazdu radu.
@dager ahoj, kupila som si dorina nohavicky, ked som si citala tvoje recenzie a tieto diskusie...a dnes som si dala prvy krat, co mam velmi silnu MS, a zial som teda strasne sklamana, po 30 min. citim vlhkost, a sedim na uteraku a jemne prepustaju... a tie kraje ma aj "špinia" ...tak neviem ci treba na tento prvy den kedy je MS najsilnejsia radsej inu znacku, inu "hrubku" alebo ako. Poradis? ja mam tak ze prvy den-dva max silne a potom v podstate len "špinenie"
@dager teraz pozeram ze ja som si asi kupila zly "model" 🙈 su to tieto - 2PACK menštruačných nohavičiek Eco Moon pre denné nosenie ...to znamena ze su len doplnkove a treba este vlozku alebo tampon?? https://www.astratex.sk/2pack-menstruacnych-noh...
@zipsy áno aj nie. Ja mam tie co si kúpila a tiež tie nočné. Mne aj denné stačia prvé dni, keď mám silnú menštruáciu. Neter ma podstatne silnejšiu prvé dni a ona vtedy používa tie nočné aj cez deň. Povedala, že sa cíti pohodlnejšie a istejšie v nich. Nesťažovala sa, že by pretekali a ona ma ozaj silnú, aj ten prvý deň býva doma zo školy kvôli problémom atď. Môže byť aj to, že si ich pred prvým použitím neprala a vtedy sa môže stať, že preteču ľahšie. Naberu savost prvým praním, ako napríklad uteráky alebo niektoré kuchynské utierky. Mne sa to stalo s love luna, písala som tu že pretiekli hneď ale po praní už sú ok. Tie ale v každom prípade dávam až taky 3.deň, sú o dosť tenšie a nemyslím, že by zniesli nálož ako Dorina. Ak sú ti denne Dorina malo, skus prvé dni nočné Dorina, alebo teda tie perties co tu čítam by som tiež skúsila, keby som potrebovala ale nepotrebujem. Ďakujem za dôveru, dúfam ze nebudeš na mňa nadávať 🙏
@dager ahoj, dakujem za odpoved 🙂 je pravda ze som ich neprala pred 1. pouzitim, to som sa docitala az neskor na tejto stranke vyssie co spominala @somtoja22, tak uz ich mam oprate tak uvidime nabuduce 🙂 dam vediet, ale planujem teda objednat este nejake nocne, asi tie perties ..na prvu noc/den kedy je to najhorsie a potom uz ani neviem o MS tak to budu stacit tieto. inak su pohodlne a pekne, takze urcite sa nehnevam, moja chyba, mala som si to lepsie nastudovat a nie hr hr kupovat 🙂
@zipsy uvidíš, že po praní ti poslúžia lepšie ako prvýkrát. Byt tebou, skúsila by som aj Dorina nočné. Sú celé z bavlny, takže iný materiál ako denne. Save jadro vzadu siaha až po gumičku na páse, čo niekomu môže, niekomu nemusí vadiť. Ako hovorím, neter ma veľmi silnú a nočné Dorina jej vyhovujú. Obe sme ale zhodnotili, že pravidlo - ak podľa tabuľky máš medzicislo tak radšej kúpiť väčšie - neplatí. Mame doma s aj m obe a s nám sedia lepšie. Nemáme taky ten pocit ze sa môžu hýbať. Uvidíš, ako sa rozhodneš. Daj vedieť. Inak Dorina som kupovala aj na asos keď bola 20% na všetko. Podľa mňa sa oplatia za tu cenu, keď človek chce skúsiť. Keď budem mať pocit, že mi treba nové, už sa nebudem báť kúpiť aj drahšie značky. Lebo ja idem, že za tu pohodu mi to stojí.
@somtoja22 no mne to skor pripada, ze si skusali implementaciu a nevyhadzali odtial testovacie prispevky (je to sice suflikantske ale podvod to zrejme nebude). S ich gatkami teda nie som uplne spokojna, asi som si mala zobrat mensie cislo. Mam aj saforelle, tie su hodne tvrde ale aspon drzia. Najradsej nosim Selenacare a planujem zakupit na astratexe tie v dvojbaleni (dorina tusim?). Ja inac celkove moc nedavam na recenzie na webe vyrobcu, kedze ho ma pod kontrolou a moze vyhadzat tie, ktore sa mu nehodia, skor skusenosti na roznych forach tohto typu, i ked aj sem mozu prispievat osoby, ktore su nejak zainteresovane na uspechu danej znacky.
Ahojte, dakujem za vsetky ,,lajky,, , som rada, ze vam moje recenzie, fotky a opis nohaviciek pomohol k vyberu. Vela z vas mi pisalo, prepacte, mnohym som neodpovedala, nie som tu casto a vecer sa snazim venovat detom. Chcem sa takto podelit s vami o novy objav nohaviciek, su to slovenske menstruacne nohavicky, navyse ekologicke co je pre mna velmi dolezite, zo super materialu, uzasne sedia, su stredne vysoke, pekne vykrojene, zakryju mi pekne jazvy po cisarskych, vobec nepretekaju, save jadro je asi najtensie zo vsetkych znaciek a vydrzia 200 prani, tiez myslim najviac z tych co som porovnavala. Je to znacka btws, objednavala som z ich stranky btws.sk zatial set ciernych, a cakam na set telovych, tie som este nevyskusala, tak som zvedava, napisem, nafotim, pomeriam ako naposledy. Cena 28,8eur a pri sete troch posta zadarmo a 10% zlava. pekny den vsetkym!
Dievcata,dlhsie som tu nebola,stratila som sa..takze ktore su podla vašich zisteni tie top? Ktore odporucate? Aby boli tenke,maximalne save,prijemne na nosenie? Cena a vydrz by potešila tiez
@marietta0 ahoj na stránke magister.sk alebo na zdravé ženy stránke
@somtoja22 Ja som necakala, vobec. Pisu, ze na telove treba pockat, tak si chcela asi tie. Ano, na telove cakam, tie som doobjednala asi pred tyzdnom, cca. Viem, ze ty preferujes perties, ja vsak nemozem nosit nohavicky s presitim po celom zadku, citim sa ako v plienke, mozno na noc, neviem. Mala som podobne, Femtis, nevyhovovali ako som uz pisala vyssie.
@11zuzanka11 btws na btws.sk a saforelky na zdravych zenach.

@monees jasne, ved ja aj súhlasím. A aj som sa podelila o skúsenosti, len navyše aj o názor, ktorý - ako píšem - nemusí nikoho zaujímať. Možno o rok bude iný. Mam Dorina, saforelle a love luna. V poradí podľa mojej spokojnosti co do pomeru kvalita /cena. Snuggs nechcem skúšať, kvôli reklame a politike predaja,ktoru tu ktosi dávnejšie spomínal. Ako to bude s pwrties, uvidím. Zatiaľ mám 5 funkčných kusov, to mi stačí. Keď budú odchádzať, budem možno skúšať aj nové. Som tiež vďačná za každú informáciu, ktorá sa tu objaví. Nechcem prudiť 😇