Prosím o recenzie na Snuggs - menštruačné nohavičky.
Ahojte, neviete niekto reálne odporučiť alebo neodporučiť tieto nohavičky. Mám zväčša silnú a bolestivú menštruáciu, aj keď sa po tehotenstvách zmiernila? Okrem toho mám zväčša problém s väčšinou vložiek, pretože sú veľmi umelé a vadia mi. Používam len modré Bella perfecta, pretože sú bavlnenejšie a dobre sajú, čo je pre silnej menštruácie dosť dôležité. Aj s nimi mám však počas ďalších dni problém a začnú mi vadiť. Preto uvažujem aj o iných alternatívach. Poteším sa každému názoru. Vďaka.
@petuska652 ahojte vsetky tu baby.. otvaram diskusiu na nohavicky.Ja nemam vyskusane ziadne...len som pozerala ze na tych Snugs je ta sacia vrstvia nejaka kratka?? Ake ine odporucate .Menzes sa objavil aj u mojej dcery uz.a chcem aj pre nu hlavne..ale aj pre seba nieco pohodlne...ale aj bezpecne...co nepretecie.dakujem
@8611 ja mam lindex a z DM jessa. Tie jessa su lacne, ale vhodne na slabšie dni.
Lindex vydrzia viac ale aj cena je vyssia, cca 30€. Ak mam velmi silne dni, tak pouzivam radsej aj inu ochranu, nie len nohavicky. Ale pri beznych dnoch su lindex postacujuce 🙂
@petuska652 dakujem velmi pekne.vuskusam😉
@petuska652 pre mňa sú Jessa z DM na prvý najsilnejší deň - pre porovnanie aby si vedela ako to mám. Tie z Primarku sú 3 v balení? Také mám. Jedny sú na akože silnejšiu a 2x na normálnu menštruáciu. Mne stačia na normálne dni ale nie sú také kvalitné v zmysle - vydržali menej hodín záťaže, rýchlejšie sa sprali, takže životnosť bola kratšia ako u iných. Ale za tú cenu poslúžili ok, teraz ich používam už len na doma. Po asi roku.. sú to nohavičky skôr na pol deň,než na celý deň v práci. Z tých čo mám, zatiaľ najlepšie aj výkon aj pomer cena - výkon sú Dorina.
@11zuzanka11 je to podobne ako Snuggs?
@petuska652 ahoj ja uvažujem nad tými z Lindexu teraz je na ne celkom fajn cena. Ako prosím veľkostne sedia? Sú pružnejšie?

Baby skúšal niekto nohavičky z Primarku? Minule som ich tam videla ale neviem čo si o nich mysliet. Mám z DM jessa tie sú na slabšie dni idealne a Lindex mám jedny na silnejšie dni, ale potrebujem ešte nejaké, len tie lindex sú dosť drahé😅