Prudké zdraženie menštruačných pomôcok
Ahojte ženy zvykla som používať kalisok ale nechce sa mi s tým babrat nie vždy sa mi to s nechtami úplne podarí a čím sú dlhšie tým horšie to ide. Momentálne som doma a aj keď mam doma zásoby tamponov aktuálne je menštruácia slabá a tampón ide vonku nenasiaknuty tak to boli, išla som si včera pozrieť vložky som myslela ze mi oči vyjdu, kedy to stihlo až tak zdražiet? Ako si to môžu dovoliť kupovať ženy ktoré majú slabší príjem alebo sú s deťmi samé? Nechápala som ze ešte aj tie obyčajne "značky" tak zdvihli ceny, veľmi dlho som nekupovala vložky ani som si neuvedomila aký problém tu na slovensku ženy majú. 🫤 Ako sa teraz pohybujú ceny keď je "akcia"? Napr také always alebo naturella. Iné mi žiaľ na pokožku nesedia. Za akú najlepšiu cenu sa dajú kúpiť?
@luteam jessa nie sú také dlhé ani také savé ako tie always najväčšie
@ankare maju aj dlhu nocnu verziu. Ja si zvyknem este dozadu nalepit tie najhrubsie jessa intimky ked mam silnejsie krvacanie a napr dlhsie lezim. Alebo na noc pouzijem menstruacne nohavcky a v noci ak tak vymenim ked sa zobudim na mokro...a to je aj ovela prijemnejsie ako vlozky
10-20centov 1 vlozka sa ti zda vela? Hlavne ze mas gelove nechty🙈
Kup si nohavicky.
@liusa82 vies co, teraz som rozbalila naschval tie co som kupila nedavno a mas pravdu, to uz nie su tie co menia na gel. Tiez este minam staru zasobu a som myslela ze zmenili len tie "oranzove". No nic, vyhodene peniaze za toto...
@ivana11155 suhlas, always zmenilo sposob vyroby. Tie stare boli super, ale po novom je to umelina. Tusite, ci je na trhu este nieco podobne tym starym always?
Ja som najviac spokojná s naturella,používam túto značku už roky (kupujem aj klasické aj ultra) a väčšinou vždy ak idem kupovať sú v akcii 😁 skúsila som aj neznačkové na slabšiu menštruáciu,ale žiaľ tie lepiace pásky vôbec nedržia,takže ostávam verná naturella a budem dúfať,že ich cena sa nebude veľmi meniť.
@ivana11155 suhlas, always zmenilo sposob vyroby. Tie stare boli super, ale po novom je to umelina. Tusite, ci je na trhu este nieco podobne tym starym always?
@anonym_e85abf no asi už ani nebude žiadna taká na trhu.Suchým a dobre savým časom vložiek odzvonilo. Všetky značky budú po novom ževraj potiahnuté týmto hladkým povrchom čo riadne nesaje takže môžme hladať.Niekde som to započula ale či je to pravda ževraj nejake nariadenia alebo čo k výrobe aby to bolo šetrnejšie aj akože k pokožke aj k prírode
@sweet20 no v dm som bola presne. Za balík always vložiek síce väčší balík ale 9 eur?
@anonym_autor tak si kúp lacnejšie, nepotrebuješ najvyššiu triedu
@anonym_autor kupujem znacku clever, su ok, ale ja uz mam slabsi menzes
Už veľmi dlho používam Jessa vložky. Nie som ochotná dať za alwaysky tie nekresťanské peniaze a Naturela mi nesedí, aj keď tie sa tiež cenovo už doťahujú na Always. Jessu som raz kúpila na skúšku a bola som príjemne prekvapená. Majú aj fakt veľké dlhé, keď máš silnejšiu menštruáciu. Za mňa sú top 🙌
@sisska96 to, že im ich rozdajú ešte neznamená, že ich aj použijú. Bohužial, je to naivná predstava
@mateson2004 to je už ich vec ,mne je jedno 😂😂😂

Ja som prešla z Always na Jessa vložky z dm. Ale tampóny nemajú dobré, tie sú top O.B.