icon

Prvá menštruácia je už slabšia, je to v poriadku?

blueunicorn99
6. aug 2019

Dobry večer chcela by som sa spytat ze mam 13 rokov a teraz mam prvu mwnštruaciu dnes je to 8.deň a je iba trocha slabsia ako na zaciatku je to ok?

ctrl
6. aug 2019

Áno je to v poriadku už ti bude končiť preto je slabšia a ešte prvé dva roky ju môžeš mat nepravidelnú kým sa ty cyklus upraví na pravidelný

klarissa25
6. aug 2019

Nerozumiem co vedie 13 ročne dieťa založiť si účet na MK...

stela01
6. aug 2019

Zlé vzťahy s Matkou ?!

valeva
6. aug 2019

@klarissa25 Riešme otázku. Možno raz tvoja dcéra sa bude takto pýtať. Ja to poznám, mala som 13 a s mamou som nemala taký vzťah, aby som sa na to spýtala, vtedy nebol internet, len kamošky.......

klarissa25
6. aug 2019

@valeva možno, ale aj tak mi to príde divne... Mam syna 😉ten hádam na koňa nebude chodiť...

valeva
6. aug 2019

Na začiatok ok, maj pri sebe vždy vložku alebo intímku, lebo prvé mesiace to bude lietať - kým sa to ustojí. Daj si do mobilu aplikáciu o menštruácii a tam si všetko píš. Keď sa rozhodneš pre gynekológa, bude sa pýtať na dátumy. Takže je fajn, mať info aj o detailoch - napr. bolesti, resp. aké krvácanie, či len špinenie a tak.....

valeva
6. aug 2019

@klarissa25 Tak mať syna je iná kapitola. To musíš iné riešiť🙂 Ale sledovať a sledovať...... lebo sú to deti... Oni niekedy si myslia, že internet je viac ako mama a tata.....😉

bsp39
6. aug 2019

@klarissa25 načo by to riešila s matkou, ak má iné možnosti? Net je najjednoduchšie riešenie. A pritom každá matka sa bije do hrude, aký má, alebo bude mať, dobrý vzťah s deťmi. Deti nám unikajú práve kvôli internetu.

stela01
6. aug 2019

@klarissa25 čo ty vieš , chlapci zas iné problémy ...starosti .

valeva
6. aug 2019

klarissa25 Deti (a naše deti) dnes majú na výber a tak si vyberajú.... Internet pomáha, internet ubližuje. Čo s tým?

jana52
6. aug 2019

@klarissa25 panebože to čo je za otázku😒 však na MK sa aj veci predávajú a kupujú... Máme tu bazár😉

blueunicorn99
autor
6. aug 2019

@ctrl ďakujem za odpoveď😊

blueunicorn99
autor
Autor odpoveď zmazal
blueunicorn99
autor
6. aug 2019

@valeva ďakujem za odpoveď😊

blueunicorn99
autor
6. aug 2019

@stela01 nie😉

klarissa25
6. aug 2019

@blueunicorn99 tak keď nemáš zle vzťahy z matkou prečo sa neopytas jej? 🤦‍♀️

blueunicorn99
autor
6. aug 2019

Ďakujem vám všetkým za rady a ako 13 rocna si myslim ze je v poriadku mať učet na MK nieje to nic pred čim by som si mala zatvárať oči myslím že do budúcna sa nemusíte zatazovať a zaujimať preco si 13 ročne zakladaju taketo učty ked nechcete nemusite radiť stači odignorovať...pekný večer😙

blueunicorn99
autor
6. aug 2019

@klarissa25 myslím že je to osobna vec či sa jej spytam alebo nie...keď nechcete nemusite radiť ale taketo poznamky tiez niesu nutne😊

klarissa25
6. aug 2019

@blueunicorn99 môj názor je aj tak taky ze nemáš 13 rokov 🤦‍♀️😂🤣😉 pekný večer 😉

blueunicorn99
autor
6. aug 2019

@klarissa25 prečo by som nemala mať 13 rokov? Nepochopila som pointu tejto poznamky...

klarissa25
6. aug 2019

@blueunicorn99 to je jedno je to môj názor....

jana52
6. aug 2019

@blueunicorn99 moja ja si myslím že to je v poriadku pýtať sa aj na nete na takéto veci sa. Mám 10 ročnú dcéru a tiež chce poznať ahoj viac názoru 😘😉
A navise však si všimni koľko blbých otázok majú dokonca aj inee ešte odomna staršie ženy,. 😅Nech ťa blbé komentáre neodplasia pýtať sa sa na názory aj nás cudzích 😉😘

blueunicorn99
autor
6. aug 2019

@jana52 ďakujem za pochopenie❤😉

gabika0825
31. aug 2019

Ženy, vy čo riešite? Tak má 13 a má učet tu...čo je to tu nejak vekovo obmedzené? A lepšie tu, ako niekde na iných stránkach kde by fakt nemala v jej veku čo robiť... čo sa tu také rieši? Akurát sa tak dočíta niečo nové čo by ju mohlo zaujímať a je tu aj bazár pokial viem. Tak nechápem takéto poznámky dospelých žien. A ďalšia vec je, že nemusí mať úplne ideálny vzťah s matkou tak sa radšej opýta tu. Ja ju úplne chápem, tiez som takéto veci s ňou neriešila, nemali sme taký vzťah, že by sme riešili intímne veci - menzes, sex a podobne. Tiež som to vždy riešila s kamarátkami