Prvá menštruácia je už slabšia, je to v poriadku?
Dobry večer chcela by som sa spytat ze mam 13 rokov a teraz mam prvu mwnštruaciu dnes je to 8.deň a je iba trocha slabsia ako na zaciatku je to ok?
Nerozumiem co vedie 13 ročne dieťa založiť si účet na MK...
Zlé vzťahy s Matkou ?!
@klarissa25 Riešme otázku. Možno raz tvoja dcéra sa bude takto pýtať. Ja to poznám, mala som 13 a s mamou som nemala taký vzťah, aby som sa na to spýtala, vtedy nebol internet, len kamošky.......
@valeva možno, ale aj tak mi to príde divne... Mam syna 😉ten hádam na koňa nebude chodiť...
Na začiatok ok, maj pri sebe vždy vložku alebo intímku, lebo prvé mesiace to bude lietať - kým sa to ustojí. Daj si do mobilu aplikáciu o menštruácii a tam si všetko píš. Keď sa rozhodneš pre gynekológa, bude sa pýtať na dátumy. Takže je fajn, mať info aj o detailoch - napr. bolesti, resp. aké krvácanie, či len špinenie a tak.....
@klarissa25 Tak mať syna je iná kapitola. To musíš iné riešiť🙂 Ale sledovať a sledovať...... lebo sú to deti... Oni niekedy si myslia, že internet je viac ako mama a tata.....😉
@klarissa25 načo by to riešila s matkou, ak má iné možnosti? Net je najjednoduchšie riešenie. A pritom každá matka sa bije do hrude, aký má, alebo bude mať, dobrý vzťah s deťmi. Deti nám unikajú práve kvôli internetu.
@klarissa25 čo ty vieš , chlapci zas iné problémy ...starosti .
klarissa25 Deti (a naše deti) dnes majú na výber a tak si vyberajú.... Internet pomáha, internet ubližuje. Čo s tým?
@klarissa25 panebože to čo je za otázku😒 však na MK sa aj veci predávajú a kupujú... Máme tu bazár😉
@ctrl ďakujem za odpoveď😊
@valeva ďakujem za odpoveď😊
@stela01 nie😉
@blueunicorn99 tak keď nemáš zle vzťahy z matkou prečo sa neopytas jej? 🤦♀️
Ďakujem vám všetkým za rady a ako 13 rocna si myslim ze je v poriadku mať učet na MK nieje to nic pred čim by som si mala zatvárať oči myslím že do budúcna sa nemusíte zatazovať a zaujimať preco si 13 ročne zakladaju taketo učty ked nechcete nemusite radiť stači odignorovať...pekný večer😙
@klarissa25 myslím že je to osobna vec či sa jej spytam alebo nie...keď nechcete nemusite radiť ale taketo poznamky tiez niesu nutne😊
@blueunicorn99 môj názor je aj tak taky ze nemáš 13 rokov 🤦♀️😂🤣😉 pekný večer 😉
@klarissa25 prečo by som nemala mať 13 rokov? Nepochopila som pointu tejto poznamky...
@blueunicorn99 to je jedno je to môj názor....
@blueunicorn99 moja ja si myslím že to je v poriadku pýtať sa aj na nete na takéto veci sa. Mám 10 ročnú dcéru a tiež chce poznať ahoj viac názoru 😘😉
A navise však si všimni koľko blbých otázok majú dokonca aj inee ešte odomna staršie ženy,. 😅Nech ťa blbé komentáre neodplasia pýtať sa sa na názory aj nás cudzích 😉😘
@jana52 ďakujem za pochopenie❤😉
Ženy, vy čo riešite? Tak má 13 a má učet tu...čo je to tu nejak vekovo obmedzené? A lepšie tu, ako niekde na iných stránkach kde by fakt nemala v jej veku čo robiť... čo sa tu také rieši? Akurát sa tak dočíta niečo nové čo by ju mohlo zaujímať a je tu aj bazár pokial viem. Tak nechápem takéto poznámky dospelých žien. A ďalšia vec je, že nemusí mať úplne ideálny vzťah s matkou tak sa radšej opýta tu. Ja ju úplne chápem, tiez som takéto veci s ňou neriešila, nemali sme taký vzťah, že by sme riešili intímne veci - menzes, sex a podobne. Tiež som to vždy riešila s kamarátkami

Áno je to v poriadku už ti bude končiť preto je slabšia a ešte prvé dva roky ju môžeš mat nepravidelnú kým sa ty cyklus upraví na pravidelný