icon

Púzdro na menštruačný kalíšok L

8. jún 2023

Máte skúsenosti s púzdrom v ktorom sa kalíšok sterilizuje? Ktoré je vhodné a dobré pre väčší kalíšok ( z Dm veľkosť L)? Kde ste kupovali, ktoré máte?

autor
•
8. jún 2023

Mate skusenosti s týmto? Puzdro pouzivate iba na sterilizaciu, ci aj uskladnenie?

simsalabim
•
8. jún 2023

Ja sterilizujem varom v malom plechaciku po babke. A skladujem v takom zamatovom vrecku, v ktorom mi bol dodany.

ja_bb
•
8. jún 2023

Myslím,ze zbytočná vec. Sterilizujem v malom hrnci,ako sa aj kojenecké fľaše robia, vymysleli sterilizátor,áno,ale hrniec ma doma každý ;) Ale ved skúsiť môžeš,ja len ,ze načo si robiť starosti, keď už doma pomôcky sú.

syslik81
•
8. jún 2023

do poharika si daj peroxid vodika ... nielen sterilizuje ale zbavi aj flakov od krvy .. potom prevar a daj do bavlneneho vrecka-

123369
•
8. jún 2023

Minulý mesiac mi prišiel aj s kaliskom. Kališok je taký mäkký, že sa mi nedá zaviesť, to je možno len moja chyba, neviem,ten čo mám prvý je trošku pevnejší a nemám problém. Pohárik som tiež len raz skúšala ako v návode uvádzajú a v mikrovlnke sa otvoril a bola tam vyvreta voda a komplet celá mokrá,ako by tam ten vrchnák strelil 🤦 pohárik stál okolo 3,50€ či ako,tak že skúsim,ale teda neviem, neviem...

autor
•
8. jún 2023

@123369 dakujem, presne tohoto som sa bala, takze nie je to ktovieco...

autor
•
8. jún 2023

@simsalabim ja zatial v sklenej flasi v mikrovlnke, ale myslela som ze budem mat vychytavku 😅

123369
•
8. jún 2023

Ja si ten starší čo mám vytváram v kastroliku,a toto že aká super rýchla pomôcka,za tú cenu som neváhala, keďže som si odtiaľ chcela objednať aj nový kališok,doma som mala veľkosť M ale inej značky a medzitým som porodila 2x a tak som si objednala tento L ko, sú úplne rovnaké,čo má mega nasralo,plus sa mi nedá zaviesť,a ten pohárik v tej mikrovlnke to zavŕšil úplne.