icon

Rakovina krčka maternice v pokročilom štádiu

14. jún 2021

Ahojte, píšem sem anonymné lebo je to tak pre mňa ľahšie.Pred pár dňami som sa dozvedela že mám rakovinu už v pokročilom štádiu.Caka má onkokomisia a proste hysterektomia a neviem čo ešte.Zalezi od toho čo bude keď ma otvoria a kde sa to dostalo,lebo uzliny najbližšie už sú tiež napadnuté.Velmi ma zaujíma či tu je niekto kto si tým prešiel,a či sa z toho dá dostať,ja si to veľmi prajem,mám dieťa a veľmi nefungujúci vzťah.Aj teraz keď by mal partner stáť pri mne,otáča sa neskutočne chrbtom,áno boli to a určite viem aké rozhodnutia ma čakajú neskor ak sa z toho dostanem,psychiku mám nastavenú myslím dobre len by som rada vedela skúsenosti iných žien a ako toto obdobie zvládli.🙏🙏🙏

reni1512
14. jún 2021

Mam susedu, mala 4 stadium, dostala ozarovania, operaciu odmietla, uz je klop klop klop styri roky zdrava, ma pravidelne prehliadky, velmi sa potom snazila o rozne zdrave produkty, cistenie organizmu a tak... v tom case mala 4r dceru, drzim prsty!!! Zvladnes to

sashka22
14. jún 2021

Autorka, aj sama si uvedomuješ kde to viazne. Láska, materstvo sa sústreďuje v maternici. Držím Ti palce pri správnych rozhodnutiach, ktoré roky odkladáš. Keď sa realite konečne postavíš čelom, lekári sa postarajú o zvyšok a pre Teba môže začať nový život aby si bola sama spokojná. Uzdraví sa aj telo ❤️

lentilka23
14. jún 2021

Drzim ti velmi palce, urcite to zvladnes!!! 😘 len prosim ta nenalat na niaku alternativnu liecbu. Moja kamaratka tak naletela. Neliecila sa u lekarov ale alternativnou medicinou a do 1,5 roka bolo po ne. Nikomu nic nepovedala... Och strasne nas to bolelo. Pritom znami lekar na Klenovej povedal ze keby sa dala operovat mohla plnohodnotne zit, ze dnes sa na rakovinu nezomiera.... Daj radsej vsetko von, neboj sa. Aby sa ti to nevratilo...

vlucifuk
14. jún 2021

Aj moja mama mala rakovinu,keď mala 39 rokov.Všetko šlo von,následná liečba zabrala,o chvíľu bude oslavovať 70-ku.Držím palce a posielam veľa pozitívnej energie.Bude dobre...❤

esterkazasterka
14. jún 2021

Dúfam, že u teba všetko dobré dopadne

autor
14. jún 2021

@reni1512 ❤️

autor
14. jún 2021

@sashka22 áno veľmi si to uvedomujem...och a veľmi si prajem aby som tu ešte ostala...❤️

autor
14. jún 2021

@lentilka23 to nie toto by som neriskovala..aj ja si pomáham produktami ale na operáciu sa teším lebo pôjde von čo je zle...tie produkty skôr na prečistenie krvi a tak a na posilnenie psychiky rodina,priatelia a vy tu 🙏❤️

autor
14. jún 2021

@vlucifuk ďakujem krásne a mamke veľa zdravia ❤️

autor
14. jún 2021

Ste krásne a úžasné ženy,aj ja sama si to tak začínam uvedomovať všetko...už viem pôvod choroby ,lekári má zbavia ( pevne verím) toho zlého vo mne..a to čo to spôsobilo musím zmeniť ja sama a som na to pripravená 🙏❤️❤️❤️

luccija
14. jún 2021

Mas dieta, velke odhodlanie hlavne neupadaj na duchu.psychika je velmi dolezita.Budem zajtra citat co napises 🙂dnes je onko liecba na velkej urovni.A nic si nevycitaj, ze si nebola u lekara...ja som bola min tyzden tiez na prevencii a gyn hovoril, ze niekedy aj za rok moze byt zly stav.
Bude to dobre musi!ja mam okolo seba zial aj kamaratky, ktore su bez prs, po rakovine zaludka, ale vsetky ziju, pracuju a chodia kazdy pol rok na kontrolu.Druha vec je, ze lutost, nelaska sa vzdy psychosomaticky objavuje v zenskych organoch posles ho do certa, ked pride cas.Nie si z Ba?viem odporucit dobreho onkogynekologa

autor
14. jún 2021

@luccija ďakujem krásne 🙏❤️❤️❤️ nie ja som z východu.

zuzap33
14. jún 2021

Ahoj, veľmi ti držím palce. Tiež som onkologický pacient, mám pokrocilu formu, ale vďaka modernej medicíne a liečbe vediem skoro normálny život. Dokonca chodím stále do práce na čiastočný úväzok. Ber čo ti lekári ponúknu, liečbu, vyšetrenia. Prosím, neobracaj sa k alternatíve. Poznala som niekoľkých, ktorí to skúsili, vit c, šťavy, jadrá atď. Hovorím v minulom čase, už tu nikto nie je. Veľmi skoro odišli

autor
14. jún 2021

@zuzap33 určite spravím čo mi odporučia v tomto len keby to bolo už zajtra...ale zajtra len komisia a uvidíme čo ďalej.Drzim palce aby si bola zdravá a aby sme to zvládli...❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️veľa síl a energie 🥰

autor
15. jún 2021

Tak žienky krásne bola som dnes na komisii...vyzerá to na prvé stadium...musím ísť na MRI aby vedeli presne ale lekár povedal že vyzerá to byť operovatelne...🙏🙏🙏

luccija
15. jún 2021

To je vyborna sprava tesim sa s tebou

autor
15. jún 2021

@luccija ďakujem ❤️

autor
8. júl 2021

Ahojte dievčatá...tak nakoniec niesom 1.stadium ale už druhé a nedá sa to operovať.Caka má liečba radioterapiou a raz týždenne chemo.Trochu ma to polozilo keď som sa to dozvedela ale už je to lepšie.Verim že to dám.Stravu mám už tiež dobre nastavenú,vitamíny a doplnky.Plus príroda a meditácie.Snazim sa aby moja psychika nepoľavila...držte mi palce 🙏🙏🙏

autor
8. júl 2021

A druhé myslím 2TB zasiahlo to parametria.

marycarrie
8. júl 2021

ahoj, držím ti palce.. ja idem na kontrolu, tiež ma sledujú..rsp mala b som sa objednat, lebo som vynechala kontrolu pred pol rokom... ale ja som isla na to inou cestou... začala som používať tie bylinné vložky, tak verím že to zabralo

Viem, že sa lahko povie, ale maj pozitívnu myseľ!! držím ti palce a verím, že to zvládneš

autor
8. júl 2021

@marycarrie ďakujem krásne áno verím že to zvládnem a bude dobre...a samozrejme aj tebe držím palce aby bolo všetko ok ❤️

alica25
30. sep 2021

Ahoj mohla by si mi napísať správu ako sa ti darí? Mne včera povedali tú najhoršiu správu rakovina krčka maternice už neoperovatelna.Velmi sa bojím myslím na to najhoršie stále .Dakujem

alica25
30. sep 2021

@reni1512 Ahoj ak sa môžem opýtať suseda mala aj nejaké príznaky či? Mne to včera potvrdili už tiež asi 4 stadium neviem či to zvládnem myslím len na to najhoršie .Dakujem

reni1512
30. sep 2021

@alica25 krvacala to viem.. hore dole aj mimo cyklu a myslim ze aj preto isla za dr
Vsetko zvladnes!!! Nemysli na zle, nastav sa ze to das a BODKA! Velmi ti drzim prsty dobre to dopadne verim v to!

alica25
1. okt 2021

@reni1512 a mala operáciu? Mne už povedali že sa to operovať nedá že len oziare popriadne chemo ako rozhodnú onkologovia

zuzka1117
1. okt 2021

@alica25 je mi to veľmi ľúto, želám veľa zdravia, aby si to všetko zvládla. ♥️ Môžem sa opýtať prečo ti to našli už v takomto stave ? Chodila si na preventívne prehliadky? Držkaj sa

autor
1. okt 2021

@alica25 ahoj ja som ešte v nemocnici mám za sebou 21 oziarov a dnes 5 chemo...napíšem ti číslo do správy ak máš záujem ozvi sa..

vlucifuk
1. okt 2021

Veľmi držím palce pri liečbe...❤❤❤

reni1512
2. okt 2021

@alica25 odmietla operaciu mala len oziare.. radila sa neviem s kym vtedy a viem ze operaciu jej neodporucali

simik411
13. jan 2022

Ahoj ako sa máš? Už máš po liečbe ako to vyzerá verím že lepšie 🙏