Reprodukčná imunológia v Prešove
Má niekto skúsenosti s reprodukčnou imunológiou v Prešove?
@vanilka3 keď sa tam ide prvýkrát koľko sa platí?
@danusa64 ja som to prežívala aj keď už máme dievčatko,to je ťažko povedať,ale je pravda,že aspoň trochu som sa utešila,že keď už nebudem mať ďalšie deti,tak mám aspoň ju😇aj keď teraz po tých potratoch to nejde tak ľahko otehotnieť ako predtým,to sme ani nemuseli počítať plodné dni,otehotnela som ani som nevedela kedy🙂možno je to aj o tej hlave,že človek stále nato myslí,ale keď to sa nedá,po takých skúsenostiach nemyslieť.Už ostáva asi len prijať čo príde...čo sa má stať,to sa stane...
@katrinka12 Ahoj, prvýkrát som platila len 40 eur, ale mala som platit 100, lenze ako som uz spominala, menili stroj a nedal sa preto zrealizovat odber na tie cytokiny, takze som platila iba za ostatne odbery, cize 40.
Teraz im uz stroj ide, takze sa bude platit 100 eur.
@katrinka12 skus na to tak nemysliet, a mozno sa podari 🙂 trosku vypnite, mozno aj nejaka dovolenka ale vykend niekde mimo pomohol, aby sa zmenili myslienky😉
@katrinka12 *alebo vikend
@katrinka12 ja som,bola u harcarovej v centrume na sidl 3 na ndokrino... termin som mala o mesiac od telefonatu, co sa mi sprvu zdalo vela, ale asi inde to nebude lepsie.. je to mila a dokladna doktorka, uz len sono mi robila viac ako 5 minut a vsetko mi pekne povysvetlovala... bola som tam len 2* kedze nemam problem so stitnou ale mozem len odporucat....
@vanilka3 Takže si treba pripraviť 100eur,spravia odbery a potom tam treba prísť po výsledky,na kontrolu?
@ikonica mesiac to je oproti mojim trom to je nič😀objednávala som sa asi týždeň dva dozadu a termín mi dali na21.9.:astonished:s tým,že keby som otehotnela,tak termín by bol ihneď,no a teraz si vyber keď môj gyn.mi vravel,že snažte sa neotehotnieť,či sa snažiť,aby ten termín na endo.bol skôr😉
@katrinka12 ved skus este tej harcarovej zavolat ci nema nieco skorsie...
@ikonica ta lekárka je v Prešove?
@katrinka12 v presove na sidl 3 prostejovska 33
@katrinka12 k harcarovej chodim aj ja a mozem len odporucit, mila prijemna dosledna, vysvetli poradi, aj sestricka je zlata, a necaka sa dlho🙂
@katrinka12 ano, presne tak
inak baby, skoda, ze uz kazde centrum si z toho spravi biznis. Ved poistovne im preplacaju nemale peniaze, ze tie vysetrenia a v podstate este 40 eciek tahat od pacientov... za chvilu budu pytatj aj za konzultaciu , ale zial nic nespravime
@zibi hm, mne to skor pride akoby stat nechcel aby sa rodili deti, nie aby pomal zenam ktore chcu mat deti ale nedari sa im, alebo maju problemy ale daju im to aj pekne zaplatit, namiesto toho su dovolene potraty😢 na hlavu postavene podla mna....sice mimo temy ale nedalo mi to vyliat si srdce😔
@ikonica len ja som od Bardejova,tak to mám od ruky.
@danusa64 svätá pravda toto!!!a že sa rodí stále menej a menej detí,ale štát nepomôže ako píšeš😒
Dnes som bola na tie odbery v adle,90eur som platila,tak ma napadlo,či to poisťovna neprepláca?
@katrinka12 tak to ešte môžeš byť rada, že si za tie isté veci v Nitre neplatila 250 eur.
@sussah až toľko sa tam platí?
@katrinka12 áno Prešov je v tom oveľa lacnejší, v Nitre sa platí veľa a ešte čaká niekolko mesiacov na termín
@katrinka12 a na vyšetrení bol aj manžel či iba ty ?
@lindushka86 len ja som bola
@lindushka86 my sme boli s manzelom spolu v Presove a platili sme 120€
@parvinka0001 ďakujem tak objednam nás oboch nech už mám komplet vyšetrenie
@parvinka0001 a krv ti brali na všetko ? Aj manželovi ? Sa mi to zdá malo 120€ za oboch

@zibi no tak to hej, isla by som potom az niekedy v zime, skocim tam 🙂