Reprodukčná imunológia v Prešove
Má niekto skúsenosti s reprodukčnou imunológiou v Prešove?
@parvinka0001 ahoj a brali manželovi aj ejakulát či len krv . A nevieš náhodou suma ako samoplatca je rovnaká ako cez poisťovňu alebo je tam rozdiel ?
@lindushka86 ano brali aj aj .netusim vyskusaj si hoci zavolat oni ti isto povedia ..
@parvinka0001 no ani som nevedela že aj ejakulat . Ďakujem .
@vanilka3
@katrinka12 baby, na akom cisle ste sa objednávali? Na stranke je ich viac...a za ako dlho vas objednali? Kedy ste mali výsledky? Viem, vela otazok, ale dakujem za kazdu odpoveď 🙂
@denkaa1 Ahoj, cislo do Presova na repro-imuno je: 051/7775209.
Treba volat az po 11:00 alebo 12:00 hodine, lebo doobedu ma sestricka toho vela, uz kto k nej chodi, tak vzdy poziada, aby sme volali az poobede. A termin obejdnania som dostala na prvykrat celkom rychlo, do troch tyzdnov, cakala som, ze to bude viac. A vysledky som mala vsetky skompletizovane o mesiac, kedy som mala aj kontrolu. Takze tak 🙂
Prosím Vás, ktoré ste boli na vyšetrení v Alergoimun PO, koľkokrát ste boli na odber krvi?Teraz idem prvýkrát ale lekárka na prvej konzultácií mi povedala, že sa tam nechodím...ako som tu čítala, čo všetko vám zisťovali, tak to isté budú aj mne. Len tým, že musíme dochádzať je to mať na čas preto by som rada vedela koľkokrát ste boli na odberoch 🙂
@katka435 ja som bola prvýkrát v októbri na odber výsledky po 3tyzdnoch vyslo mi antisperm tak ešte raz na odber kontrolný lebo niekedy imunita hapruje tak kvôli tomu kontrolný a čakám za výsledkami už druhý týždeň a stále ešte nie sú .
@lindushka86 Jáj, že takto 🙂 ok, uvidím čo mi zajtra povedia. Je to náročné zosúladiť s prácou 🙂 a po tom prvom teste ti už nasadili aj liečbu? Ja som dnes bola po výsledky na ureaplazmy pri gyn., lebo aj to požadovali v PO a vyšli mi pozitívne ☹ zas raz sklamanie ale tak dúfam, že sa to prelieci a bude dobre 🙂
@katka435 no záleží odkiaľ si ale zdržis sa tam max 15min . No ja ešte Stery na urea nemám ale mám to v pláne
Ahojte dievčatá....ako dlho sa čaká na termín ? A za koľko asi sú výsledky?
Ďakujem 🙂
Spermiogram
Baby, tie co chodite do Adly na reprodukcnu im.platite aj za konzultacie? Ja som chodila do Alergoimunu, ale tam co kontrola, tak 10€ za konzultaciu+ odbery atd. Mate nuektora aj skusenost s pidanim infuzie IVIG v Adle. Platili ste si to?
kocky, mám injekcie subcuvia (to iste čo igamplia), exp. 06/2019, bližšie info v IP, mne pomohli k tehu
@sussah ako dlho sa čaká na výsledky z reproimunologie v adle?
@veronikaa006 cca mesiac
@jaris84 bola si aj v adle aj v alergominune? ktoré odporučaš?
@veronikaa006 ano, bola som aj aj. Za mna adla- konkretne mudr. Estokova. Do alergoimunu som chodila 2 roky.
@jaris84 a pomohli ti? otehotnela si potom?
@veronikaa006 v alergoimune som 2x otehotnela a potratila a nechala tam kopu penazi. Teraz som v adle, kde liecbu len zacinam, tak verim, ze to dotiahnem do uspesneho konca. Mudr. Mi navrhla uplne inu liecbu ako som mala predtym
@jaris84 držím palce. A aký máš problem ak sa môžem opýtať? Mne zistili v Car protilatky proti zona pelucida a ovariam nevieš aká je liečba?
@veronikaa006 mala som akurat zvysene cytokiny. Teraz naposledy som uz mala vsetky vysledky ok, ale aj napriek tomu mi navrhla infuzie intralipidov. Ty si uz niekde bola na reproimuno?

@lindushka86 ano na vsetko aj manzelovi. ...este aj alergologicke testy