Riešenia pre chronické pálenie vulvy bez diagnózy
Už 2 roky mám extrémne pálenie vulvy, ktoré sa zhoršuje pri sedení, dotyku oblečenia. Vkuse cítim ako keby mi to tam doslova horelo a rezalo zároveň. V noci nespím, nedá sa. Absolvovala som opakovane základné gynekologické vyšetrenia u dvoch lekárov, výsledky sú vždy „v poriadku“, ale príznaky sa zhoršujú.
Prvý lekár mi povedal, že „také pálenie treba len pretrpieť“. Že mi nič nie je. Druhý mi robí stále tie isté výtery, kultivácie a cytológiu, ale nevie určiť diagnózu. Výsledky sú vždy v poriadku. Mastičky, ktoré mi predpisuje, pálenie len zhoršujú. Nevie čo mi má reálne dať. Ja už nemám život, nevládzem už takto žiť. Za posledné mesiace je to pálenie už extrémne, každodenné.
Máte niekto podobnú skúsenosť? Viete odporučiť konkrétneho lekára, ktorý vám pomohol?
Som ochotná cestovať kamkoľvek za odborníkom, ktorý sa týmto stavom skutočne zaoberá.

@patriciaoliva Ahoj, podarilo sa ti vyriešiť tento problém? Ja s tým bojujem už viac ako rok, ale jediné čo sa zistilo, že gynekologické to nie je, a v moči sa ma striedajú baktérie - najskôr ureaplazma, potom klebsiella a nakoniec Enterococcus, ale ja mám problém s črevom, takže vraj je to z toho. ATB som odmietla, to sa nedá stále jesť.
@cackaa ahoj poprosim ťa ako si vyriesila problem enterococus facilies v mocči to jedine nasli gynekológie komplet odbery v o.k js , mam problem tlak na močový mechúr tupá bokest . A obcas pálenie v posve … vybrala som dva atb monural a problem a neviem ako ďalej . Co ti pomohlo a ake si mala ty problemy …,dakujem