Riešenie problému bolesti pri sexe po pôrode
Baby ako ste na tom so sexom? Som po dvoch deťoch a momentálne mame sex tak 2krat do mesiaca 😏 no pre mna je to miestami ako za trest. Pali má pri tom cela pošva aj po sexe (a to sa vždy idem aj umyť hneď) a počas sexu pri nejakých polohách bolesť … Nikdy som to tak nemavala ..
@werony_n áno tak som to ani nemyslela , skôr že pred tehu som take ťažkosti nemavala a teraz už po druhom katastrofa , človek by aj chcel ale keď mám z toho take ťažkosti .. bojim sa endometriozy 😏
To ja mavam tento problem casto. Mam napr. 4 plavky- ked sme na kupalisku, tak po kazdon kupani beriem dalsie v poradi, nohavicky len kvalitna bavlna, ziadne kupanie vo vani v horucej vode (len sprcha)...je to vela drobnosti, co treba dodrzat. Potom sa daju kupit sprcialne cipky v lekarni ....ale uplny zaklad ist na gynekologiu, nech urobia ster o aky typ sa jedna. Mne ako prva pomoc funguje biely jogurt. Inak pokial sa to neprelieci (co je rychle), tak manzel musi pockat.
Nemôže to byť len sucho? Lubrikačný gél používate?
Odporúčam navštíviť urofyzioterapeuta.

Ja by som tam skôr videla nejaký zdravotný problém ako mykoza , nemyslím si, že to môže mať súvis s pôrodom