icon

Riešenie problému so spadnutou zadnou stenou pošvy

Včera o 19:32

Zdravím všetky žienky, tie, ktoré budú túto diskusiu čítať, ale hlavne tie, ktoré sa zapoja. Chcela by som sa opýtať, či máte niektorá niečo také, ako je spadnutá zadná stena pošvy. Po menopauze sa mi objavil tento nepríjemný a hlavne chulostivý problém, neviem, či prvý alebo druhý stupeň, pretože k večeru cítim, že zadná pošvová stena je niekde pri vchode. Stáva sa to hlavne vtedy, keď počas dňa viacej stojím alebo chodím, prípadne robím niečo v podrepe. Zhoršuje sa to aj po stolici. Ráno a v ľahu je to v pohode, no počas dňa ako som písala... Bola som pred niekoľkými dňami na preventívke, pýtala som sa aj na pokles maternice. Gynekológ povedal, že všetko je primerané veku a nemám sa stresovať. Ja to však cítim, je to nepríjemné, keď mi tam niečo ako keby zavadzalo. Máte niektorá niečo podobné? Prestali ste si to všímať a žijete normálny plnohodnotný život aj s tým? Veľmi pekne ďakujem.

anonym_0f6d2e
Včera o 20:02

Keď gynekológ povedal ze je to v poriadku nebude to psychické? Nebude to v hlave

autor
Včera o 20:16
@anonym_0f6d2e

Keď gynekológ povedal ze je to v poriadku nebude to psychické? Nebude to v hlave

@anonym_0f6d2e Nie, je to reálny pocit. Pociťujem niekedy také mäkké vyklenutie. Vyšetrenie prebehlo doobeda, možno to bolo tým, že ešte tak nepôsobila gravitácia, neviem... Robil aj sono, možno sa mu to nezdalo také, ako to reálne cítim ja...

reela
Včera o 20:58

Mozes urobit sama: cvicenia na posilnenie panvoveho dna. Alebo: ist este raz za gynekologom, este raz mu vysvetlit problem (hoc aj zvelicit, ked ta minule odpalkoval) a navrhnut, ze by si teda skusila zaviest pesar, lebo zatial to nevyzera na operaciu. A nech ti da vymenny listok na gyndu do nemocnice, kde ti ho zavedu.

anonym_981a85
Včera o 21:19
anonym_7724a2
Včera o 23:11

@anonym_autor chod na vyšetrenie a konzultáciu k inému gynekológovi.