icon

Riešenie zápchy po operácii hemoroidov

nattinatta
29. máj 2025

Ahojte už 3ti deň som po laserovej operácii hemoroidov a neviem ísť na veľkú, mate stým skúsenosť? Tlačím a cítim ze by šlo ale bude tvrdá stolica a nemala by som asi silno tlačiť. Co mam robiť?

shee11
29. máj 2025

skús Forlax alebo Macrogol. Tá istá účinná látka

kitycat
29. máj 2025

Daj si 2 glycerinove cipky ak mozes a drz co najdlhsie

nattinatta
autor
Autor odpoveď zmazal
terezka2911
29. máj 2025

@nattinatta k tým capikom - piť veľa vody a môžeš aj napríklad Slivkovú stavu, poprípade su také prášky Forlax na zmäkčenie stolice

nattinatta
autor
30. máj 2025
@terezka2911

@nattinatta k tým capikom - piť veľa vody a môžeš aj napríklad Slivkovú stavu, poprípade su také prášky Forlax na zmäkčenie stolice

@terezka2911 no kúpila som si,mozem si to dat večer? Ci ako to účinkuje?

terezka2911
30. máj 2025
@nattinatta

@terezka2911 no kúpila som si,mozem si to dat večer? Ci ako to účinkuje?

@nattinatta čo si si kúpila? Forlax?

nattinatta
autor
31. máj 2025
@terezka2911

@nattinatta čo si si kúpila? Forlax?

zapakusta
31. máj 2025

A pred operáciou si mala vyprázdnené črevá? Užila si vtedy nejaké preháňadlo? Ak áno, tak sa nemusíš stresovať, keď začneš jesť s prázdnymi črevami, tak to trvá tie dva tri dni, kým strava prejde tráviacim traktom až ku koncu, je to prirodzené. A v tom prípade nič nemusíš teraz užiť, príde to samé, ja som to zažila niekoľkokrát.

terezka2911
31. máj 2025
@nattinatta

@nattinatta najlepšie 1-2 vrecko denne ráno. Účinkuje do 2 dni

nattinatta
autor
31. máj 2025
@zapakusta

A pred operáciou si mala vyprázdnené črevá? Užila si vtedy nejaké preháňadlo? Ak áno, tak sa nemusíš stresovať, keď začneš jesť s prázdnymi črevami, tak to trvá tie dva tri dni, kým strava prejde tráviacim traktom až ku koncu, je to prirodzené. A v tom prípade nič nemusíš teraz užiť, príde to samé, ja som to zažila niekoľkokrát.

@zapakusta uz to mam za sebou 😭 dosť bolestivé bolo, pred operáciou som nemala vyprazdnene čreva nikto ma nepoučil, ach keby som vedela ze musím tak spravím, myslela som si ze asi mi dajú klystir pred operaciou