Riešenie zápchy po operácii hemoroidov
Ahojte už 3ti deň som po laserovej operácii hemoroidov a neviem ísť na veľkú, mate stým skúsenosť? Tlačím a cítim ze by šlo ale bude tvrdá stolica a nemala by som asi silno tlačiť. Co mam robiť?
Daj si 2 glycerinove cipky ak mozes a drz co najdlhsie
@nattinatta k tým capikom - piť veľa vody a môžeš aj napríklad Slivkovú stavu, poprípade su také prášky Forlax na zmäkčenie stolice
@nattinatta k tým capikom - piť veľa vody a môžeš aj napríklad Slivkovú stavu, poprípade su také prášky Forlax na zmäkčenie stolice
@terezka2911 no kúpila som si,mozem si to dat večer? Ci ako to účinkuje?
@terezka2911 no kúpila som si,mozem si to dat večer? Ci ako to účinkuje?
@nattinatta čo si si kúpila? Forlax?
A pred operáciou si mala vyprázdnené črevá? Užila si vtedy nejaké preháňadlo? Ak áno, tak sa nemusíš stresovať, keď začneš jesť s prázdnymi črevami, tak to trvá tie dva tri dni, kým strava prejde tráviacim traktom až ku koncu, je to prirodzené. A v tom prípade nič nemusíš teraz užiť, príde to samé, ja som to zažila niekoľkokrát.
@terezka2911 áno
@nattinatta najlepšie 1-2 vrecko denne ráno. Účinkuje do 2 dni
A pred operáciou si mala vyprázdnené črevá? Užila si vtedy nejaké preháňadlo? Ak áno, tak sa nemusíš stresovať, keď začneš jesť s prázdnymi črevami, tak to trvá tie dva tri dni, kým strava prejde tráviacim traktom až ku koncu, je to prirodzené. A v tom prípade nič nemusíš teraz užiť, príde to samé, ja som to zažila niekoľkokrát.
@zapakusta uz to mam za sebou 😭 dosť bolestivé bolo, pred operáciou som nemala vyprazdnene čreva nikto ma nepoučil, ach keby som vedela ze musím tak spravím, myslela som si ze asi mi dajú klystir pred operaciou

skús Forlax alebo Macrogol. Tá istá účinná látka