icon

Rok nepretržitého pálenia v pošve

sofiahasofia
21. nov 2025

Ahojte už rok má Pali v pošve môj gynekológ ako pozerám mi sám nevie pomôcť robené vytery krvné testy moč všetko mám super negatívne.. predtým keď som tam prišla som mala ureaplazmy ale sú vyliečené.

Gynekológ má napchával antb probiotiká rôzne poslal má ku kožnej pálenie stále prebieha aj po pohlavnom styku aj len tak bežný deň už som zúfalá vyskúšala som asi všetko

Je to strašne nepríjemne máte nejaké rady? Pekný deň 😊

anonym_2a2d24
21. nov 2025

Podla mna mas znicenu mikrofloru z tych atb, skus nejake probiotika na obnovu

anna777115
21. nov 2025

Vyšetrenie glykemie?

dotka04
21. nov 2025

ja som toto mala pár rokov dozadu po gyn. operácii, kedy som schytala zápal moč. ciest a následne mykózu. Mykóza bola preč, pálenie pretrvávalo a hoci stery boli na všetko negatívne, dobrý rok som sa s tým trápila. Striedalo sa mi to s pálením/štípaním po močení, hoci v moči už žiadne baktérie neboli. Čo pomohlo? Probiotiká na vkladanie, odvtedy nemôžem na boso prejsť ani vlete po plávačke, lebo automaticky sa mi moč. cesty ozvú. Na ne som si dávala urolog. čaj a Urinal/Urinal akut. Keď už pálenie v pošve bolo veľmi nepríjemné, ďalšia séria probiotík. Prešlo to vyslovene len časom, niečo sa tam dole skrátka zbláznilo a potrebovalo to riadne dlhú dobu na obnovu (podľa mňa naozaj vec mikroflóry, ktorá zrazu citlivo reagovala na akúkolvek zmenu).

zuzacka16
21. nov 2025
@dotka04

ja som toto mala pár rokov dozadu po gyn. operácii, kedy som schytala zápal moč. ciest a následne mykózu. Mykóza bola preč, pálenie pretrvávalo a hoci stery boli na všetko negatívne, dobrý rok som sa s tým trápila. Striedalo sa mi to s pálením/štípaním po močení, hoci v moči už žiadne baktérie neboli. Čo pomohlo? Probiotiká na vkladanie, odvtedy nemôžem na boso prejsť ani vlete po plávačke, lebo automaticky sa mi moč. cesty ozvú. Na ne som si dávala urolog. čaj a Urinal/Urinal akut. Keď už pálenie v pošve bolo veľmi nepríjemné, ďalšia séria probiotík. Prešlo to vyslovene len časom, niečo sa tam dole skrátka zbláznilo a potrebovalo to riadne dlhú dobu na obnovu (podľa mňa naozaj vec mikroflóry, ktorá zrazu citlivo reagovala na akúkolvek zmenu).

@dotka04 s ktorými probiotikami si bola spokojná?

anonym_d86660
21. nov 2025

@sofiahasofia vitaj v klube. Rovnako som po operácii a rovnako sa to objavilo. Probiotiká. Chvália gynium. Ale na tvojom mieste zmením aj gynekológa. Rok je veľa, mohol ťa poslatvna špecializované vyšetrenie .

katina02
21. nov 2025

Ako prvé by som zmenila doktora, keby mám problém, ktorý trvá rok a nevie mi pomôcť, tak načo ho mám ďalej navštevovať.

dotka04
21. nov 2025
@zuzacka16

@dotka04 s ktorými probiotikami si bola spokojná?

@zuzacka16 to je už mnoho rokov dozadu, nepamätám si ☹ Zdá sa mi, že to bol Floragyn, ale ruku do ohňa by som za to nedala. Mne to vtedy odporúčal gyn.

anonym_7a1692
21. nov 2025

Ja som mala takto geniálne bradavice, ktoré mi gynekologicka nedokázala diagnostikovať. Po odstraneni pálenie zmizlo. Zmenjla som gynekologicku a druha lekárka hned vedela, kde je problém.

sofiahasofia
autor
21. nov 2025
@anna777115

Vyšetrenie glykemie?

@anna777115 nebola som skúsim

sofiahasofia
autor
21. nov 2025
@anonym_d86660

@sofiahasofia vitaj v klube. Rovnako som po operácii a rovnako sa to objavilo. Probiotiká. Chvália gynium. Ale na tvojom mieste zmením aj gynekológa. Rok je veľa, mohol ťa poslatvna špecializované vyšetrenie .

@anonym_d86660 mne dal Multi Acidophilus Natural Factors povedal že si mám dávať po styku alebo aj len tak priebežne

sofiahasofia
autor
21. nov 2025
@katina02

Ako prvé by som zmenila doktora, keby mám problém, ktorý trvá rok a nevie mi pomôcť, tak načo ho mám ďalej navštevovať.

@katina02 už toľko krát som chcela nidky som nenabrala odvahu lebo mám strach že ani u toho druhého mi nepomôže ale ako tak pozerám musím sa zbaviť tohto strachu a odísť lebo mám pocit že on len tipuje môže to byt mykoza moze to byt partnerova chyba ale obaja sme negatívny

sofiahasofia
autor
21. nov 2025
@anonym_2a2d24

Podla mna mas znicenu mikrofloru z tych atb, skus nejake probiotika na obnovu

@anonym_2a2d24 používam probiotiká

elzu
21. nov 2025

Pohledej si něco o diagnose “vulvodynia” a koukni, jestli to pasuje na tvé příznaky.

kp7333
21. nov 2025

Vyskusaj cipky Ialuna s kys. hyaluronovou, podporuju hojenie sliznic.

sofiahasofia
autor
21. nov 2025
@elzu

Pohledej si něco o diagnose “vulvodynia” a koukni, jestli to pasuje na tvé příznaky.

@elzu tak pálenie určite mam ( raz je dobre raz Pali) pred 10 dnami mi začalo bolieť pri pohlavnom styku kedysi má to tiež bolelo a prešlo terazbzacalo ale uvidím či to nieje preto lebo mi má začať menštruácia a ze som ovulovala

sofiahasofia
autor
21. nov 2025
@kp7333

Vyskusaj cipky Ialuna s kys. hyaluronovou, podporuju hojenie sliznic.

@kp7333 Náhodou niektorá z vás nepozná gel čo mi dnes predpísala kozna EPROZEN gél

michaela329
21. nov 2025

No to bude tými ATB. Mne takto zničili flóru, keď mi úplne zbytočne liečili rok bezpriznakovú ureaplazmu (5ATB). Pomohli probiotiká zo spodu - najskôr gynophillus restore, potom gynophillus control. Ešte pred nasadením probiotik treba dať dokopy aj prostredie, aby sa probiotiká mohli množiť, takže som začala s VitagynC krémom - potom probiotiká. A probiotiká treba brať aj ústne, ja som brala bulharské na ženské problémy, potom klasické z Dr. Max - tiež ženské. A moja super iminologicka, keď počula, čo do mňa rok pchali a úplne zbytočne, tak mi ešte dala terapiu imunorom - o pol roka som aj otehotnela konečne.

sofiahasofia
autor
21. nov 2025
@michaela329

No to bude tými ATB. Mne takto zničili flóru, keď mi úplne zbytočne liečili rok bezpriznakovú ureaplazmu (5ATB). Pomohli probiotiká zo spodu - najskôr gynophillus restore, potom gynophillus control. Ešte pred nasadením probiotik treba dať dokopy aj prostredie, aby sa probiotiká mohli množiť, takže som začala s VitagynC krémom - potom probiotiká. A probiotiká treba brať aj ústne, ja som brala bulharské na ženské problémy, potom klasické z Dr. Max - tiež ženské. A moja super iminologicka, keď počula, čo do mňa rok pchali a úplne zbytočne, tak mi ešte dala terapiu imunorom - o pol roka som aj otehotnela konečne.

@michaela329 to je to že toľko koľko antb som brala za posledné obdobie je strašne a vaginálne tab tak som to stopla menej je viac prádlo žehlím bezparfimivany práci prasok biela spodná bielizeň používam probiotiká ústne skúsim aj tie čo si napísala ale ja už mám strach skúšať niečo nové stále asi má chápeš

annnna18
Autor odpoveď zmazal
sofiahasofia
autor
21. nov 2025
@annnna18
Odpoveď bola zmazaná

@annnna18 mám vzťah skoro 2r svojho partnera milujem a neviem či predstaviť žeby som bola bez neho takze v tomto si myslím a dúfam že nieje žiaden problém

annnna18
21. nov 2025

Si spokojna so sebou? A s tvojim partnerom, s vasou sexualnou energiou? Nechovas voci nemu nejaky hnev, krivdu alebo vseobecne k chlapom?( Neviem ci mas vztah)
O no je to mozno sprostost povies si.. ale ja som tymto trpela roky vkuse u gynekologa, antibiotika, lieky na candidozu, probiotika ustne, vaginalne, milion cajov, masti, penazi, gelov...dokonca s bola u psychologicky..

michaela329
21. nov 2025
@sofiahasofia

@michaela329 to je to že toľko koľko antb som brala za posledné obdobie je strašne a vaginálne tab tak som to stopla menej je viac prádlo žehlím bezparfimivany práci prasok biela spodná bielizeň používam probiotiká ústne skúsim aj tie čo si napísala ale ja už mám strach skúšať niečo nové stále asi má chápeš

@sofiahasofia úplne Ti rozumiem, rok života som kvôli tomu stratila. Skús najskôr začať tym VitagynC krémom. A potom daj probiotiká, toto bola rada od lekárničky, že treba dať prostredie najskôr do poriadku. A pri sexe lubrikačný gél, ochranný, taký, čo vám sadne. Tiež som viac vyskúšala. A ešte mi napadlo - muž má výsledky ok?

sofiahasofia
autor
21. nov 2025
@michaela329

@sofiahasofia úplne Ti rozumiem, rok života som kvôli tomu stratila. Skús najskôr začať tym VitagynC krémom. A potom daj probiotiká, toto bola rada od lekárničky, že treba dať prostredie najskôr do poriadku. A pri sexe lubrikačný gél, ochranný, taký, čo vám sadne. Tiež som viac vyskúšala. A ešte mi napadlo - muž má výsledky ok?

@michaela329 písala som ti správu