icon

Rok sa nám nedarí otehotnieť

chersett123
10. feb 2014

Dobrý deň prajem som nepočujúca nová členka. Trošku sa rozpisem s mojim snubencom sa snažíme bude roka o babo som pod dohľadom endokrinologa mam mierne zvyseny prolaktín 31 az29.5 mavam aj cysty na ľavom vajecniku tu naplnenu tekutinou. Beriem duphaston na úpravy cyklu no kolíše sa mi 25-26 cyklus. Ovulacny hlien nejavim taky tahavy .skôr ako voda je a bolesti mavam hrozné pocas ovuly. Ked mi skončí mrcha po 5 dňoch ma začnú boliet prsa som z toho uz prdlina bo peiatel je zdravý a túžba je veľka. Budem rada ak sa podeli somnou skúsena mamička . Vopred krásne ďakujem a prajem každej túžiacej zene aby co najskor porodila pokladik.

sisaha
10. feb 2014

@chersett123 skusili ste CAR?

katinka4
10. feb 2014

Spomínaš časté cysty a liečbu u endokrinológa , tak ja ti radím LAPAROSKOPIU. je to operačny zakrok , robia ho na gynekologickom oddelení v nemocniciach.Nájdeš tu aj tému o tom. Cyklus máš zrejme takýto vďaka Duphastonu , predpokladám že ho berieš od 14. dňa cyklu po dobu 10 dní - ja som tiez mala taketo cykly ale len pri jeho užívaní , inak menštruácia ani neprišla.Na laparoskopiu ťa môže poslať buď tvoj gynekológ alebo endokrinológ. Opýtaj sa ich na to . Prajem veľa šťastia .

hatapkagb
10. feb 2014

@chersett123 ahoj citam ze si nepocujuca.Pochadzam z nepocujucej rodiny,ale to je vedlajsie.Pises o ovulacii,ano ovulacia je niekedy taka tahava,alebo vodnata ako cista voda ,bolesti su normalne,tak styk mavajte kazdy druhy den,ale to asi vies.a hlavne nestresuj,daj tomu volny priebeh,viem o com hovorim.

chersett123
autor
10. feb 2014

@katinka4 zatial čakám este magneticku rezonanciu vo stvrtok v bb snimok hlavy no s tou laparkou som ti rozmýšľala na car na este neposlal moj gynos . Pytala som do aj clostyl nechce mi ho dat a stym duphastonom je tak ze ho beriem od 15 dna. A po troch mesiacoch si nan dako zvykne telo a zase začnú prsia bolet mam pomaly pocit ze som jalovica 🙂

chersett123
autor
10. feb 2014

@hatapkagb inac to je bohovy paradox na mna bo som aj ciganka zo slušnej rodiny. Paradox je to ze v osade rodia ako potkany xi xi. A ja už mám 27 rokov pomaly co mi už biju biologické hodinky 🙂 no skúšala aj pred ovu aj počas ovu sa pomaly nechapem ...dufam ze už sa niečo prihodi ...

chersett123
autor
10. feb 2014

@sisaha este ma neposlal a plati sa v Car ? Bo neviem co to aj preplaca poisťovňa. Doma nastudujem bo teraz som v praci 🙂

barbara088
10. feb 2014

skuste mat sex skor z rana cca medzi 4az5hodinov,by mali byt u muze spermie najrychlejsie...po sexe ostan lezat poprípade si vypodloz zadok vankusom...u nas to dost pomohlo snazili sme sa pol roka..ale zase to moc nesilte lebo niekedy spravi aj psychika svoje.a gynekolog co vam povedal nato??ze sa tak snazite....

jalucija
10. feb 2014

@barbara088 babs neraz som pocula, ze to vykladanie zadku ci noh je hlupost. Ak su spermie dnu tak su proste dnu a staci

barbara088
10. feb 2014

no neviem mne to pomohlo no dnu mozu byt ale napr ja mam maternicu otocenu a sam lekar mi to odporucil ze sa lepsie dostanu k vajicku.nezname ze su dnu pridu nato spravne miesto

organicshop
Odpoveď bola odstránená
chersett123
autor
10. feb 2014

@barbara088 🙂 skusali sme no aj sviecku som robila az na stene som mala nohy tiez pomaly ako pavuk 🙂 a zakazdym kopec aj vytieklo a neviem ci je ok ked sa sperma premeni na vodu...akoby som vodu pustila. a ovulka taka ista taky krcisko trosku vody vecsinou cez den sa mi to stava. a tri dni mam brutal bolesti na tej strane vajecnika. a teraz mam duphaston 6 den a dako ma zacalo pobolievat brucho aj ma nafuklo. co nezvyklo dako. aj prsa bolia no malo by to prejst z dufiku ako aj minuly rok to ma namotalo kvalitne polroka som brala kvoli cyste vodavej a menzes mi po dvoch kvapkach chodil. prvy mesiac prisiel cyklus na 28 den, druhy na 27 a potom stale na 26. chodil. akoby si telo zvyklo na to. a ked som vysadila menzes byval uz ok. a teraz zase bolesti prs aj s hrckami zrejme na lavom. snad uz sa dockam dacoho. 😔

chersett123
autor
10. feb 2014

@organicshop asvaganda je vyborna tu pijem pomaha aj na zaludok 🙂

organicshop
Odpoveď bola odstránená
madaras
15. feb 2014

pekny wecer babby,,,,s priatelom sa snazime o babo uz 8.mesiac,,asi pred polrokom som mala zdrwatne problemi s menstruacnym cikol,,,totis tri mesiacee my meskal,,,,,a doktorka mi powedala ze mi musi dta tablety na uprawenie mens.ciklu,,,,tie tablety sa wolalai agnus cactus sice mi pomohli a hned po dwoch dnoch som to dostala,,,,,ale stale sa bojim ci som w poriadku,,,a strasne bby sme chceli babo,,,wedela by niektora poradit???alebo kto ma stakym to nieco skusenost,,,,,,,,,

chersett123
autor
16. mar 2014

@madaras ahoj bola som teda zase u endokrinologicky zrejme mam prolaktin 46. co norma by mala byt do 25 predpisala mi lieky parlodel zajtra s nimi zacinam mate niekto skusenosti? bolo vam spatne a ak ste otehotneli vdaka nemu tak za kolko asi?

dranna
17. mar 2014

@chersett123 ahoj, tu sa pise o plodnych dnoch: http://www.otehotniet-cyclotest.sk/planovanie-t...
a merala si si uz teplotu, ci s cyclotestom alebo bez, ale je to dost dolezite?
Zensky cyklus medzi 25 - 26 dnami je uplne normalny 🙂
Duphaston sa berie aby sa embrio lepsie zahniezdilo v maternici
Inac, nohy hore - to pomaha - ulahcuje cestu k vajcovodu 😎 drzim palce!