Rok snažilkujeme a manžel má problémy s erekciou

gab_riella
7. mar 2017
Používateľ gab_riella je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od gab_riella.

Máme po svadbe asi 1,5 roka, snažíme sa o dieťatko asi rok, no nedarí sa a navyše manžel má problémy s erekciou, má iba 37, dá sa to vyliečiť alebo už to tak zostane do konca života?

anulienkalenka
7. mar 2017
Používateľ anulienkalenka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anulienkalenka.

Tieto problémy postihujú čoraz mladšiu generáciu, skúste sa poradiť s odborníkom, vyskúšali ste už prípravky na podporu erekcie?

12romi34
7. mar 2017
Používateľ 12romi34 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 12romi34.

Gab_riella skúste erectan. je to doplnok stravy, podáva sa jednorázovo, složenie je prírodné. Prečo sme ho my kúpili a skúsili je fakt , že je to český výrobok! pozri e-shop, alebo zavolaj na infolinku, poradia ti ochotne!

sardinka336
7. mar 2017

@gab_riella ak je problém len v erekcii samozrejme ze sa to da riešiť. Urolog, sexuolog uz aj by som tam bola ,,nabehnutá,,.

germaniawerks
7. mar 2017

mali by ste zvážiť rozvod. úprimne - muž nebude chodiť sexuológovi za to že jeho ženská ho nevzrušuje, neni sexi a je po tricinke.

ivca88
7. mar 2017

@germaniawerks uprimne, mali by ste zvazit pomoc psychológa, popripade si liečiť komplexi inde nez na fore určenom detom, matkam, rodine.

ivanecka0602
7. mar 2017

@germaniawerks
Uz som cakala ze kedy das zas dajaku kravinu....a zadne stehna s tymto nemaju pre zmenu nic?

katarinapekna
7. mar 2017

@germaniawerks súhlas

cmeliak87
7. mar 2017

@germaniawerks tebe sa riadne dlho pepeš nepostavil asi

nikkyy93
Odpoveď bola odstránená
Zobraz