S čím efektívne upraviť menštruačný cyklus?
Kočky poraďte, máte s niečím skúsenosti? Mám ho nepravidelný,ale najviac ma štve , že mi 4-5 dní začína,kedy som strašne nafúknutá a špinim,potom samotná ms a na koniec zase 3 dni končí. Je to nekonečne dlhý a nepravidelný proces pre mňa 😃 pomôžte mi 🙏 ďakujem
Môžeš skúsiť doplnok Vellena - je určená pre ženy s nepravidelnou menštruáciou, silným PMS, hormonálnym akné. Mne pomohla.
@ukgirls nič v zlom,ale ty si ako môj gynekológ 😃, len antikoncepciu mi ponúka,ale ja už ju určite nechcem brať, stačilo mi tých 15 rokov. Po tehotenstvach ju už nechcem . Mám 38.
@miriz áno veľa som o nej počula aj v práci si ju jedna kolegyňa veľmi chváli,ale tu na mk mi na ňu vyskakujú viac menej negatívne recenzie. Neviem či investovať do nej 😬 každopádne ďakujem 🙏
nie niesom -pytala si si radu .. radu si dostala ... to ze sa ti nepaci neznamena,ze musis byt protivna
Ja som popravde žiadne recenzie na ňu nečítala, objednala som rovno a vyskúšala. Mne konkrétne pomohla po tehotenstvách, keď nabehla ms, zlepšiť pleť a zmierniť ten nástup ms, tiež som chodila tri dni nafúknutá a pobolievalo ma brucho, kým som začala krvácať. Už ju cca polroka neberiem a zatiaľ sa mi to do stavu pred užívaním nevrátilo. Len na preventívke u obvodnej mi našli vitamín C v moči, čo je čudné, lebo vo Vellene ho nejako veľa nie je a nič iné som nebrala. Ešte sa môžeš opýtať v lekárni na nejaké doplnky, ktoré pomáhajú pri takýchto ťažkostiachm - existuje niečo bylinkové, tuším Gynex sa to volá (to raz v poradni dr maxa som čítala, ale odskúšané to nemám)
@ukgirls no neviem teda,mne sa nezdá , že by som bola,preto som tam dala aj smajlíka,aby to tak nebolo pochopené,asi máš pms, beriem 😏
@miriz ďakujem 😊
Ty si riadna ehm.. zi ta menstruacia prerastla cez hlavu... asi ozaj prechod
Ja som brala tri balenia Vellenu, mne ešte viac sa zhoršila pleť, také akné som mala asi len v puberte 😀, teraz chodím ku kozmeticke, teraz už vyzerám dobre. Ja som to už viac nebrala, radšej si zvyknem objednať zo serafinu, bylinkové čaje viacej pomáhajú.

dat sa vysetrit ci si v poradku .. ci nemas menopauzu zacinajucu(zalezi od veku) a ak je vsetko ok a dr vyluci ochorenie tak antikoncepcia