Samočistenie po zamĺknutom potrate

orangea26
10. mar 2023

Ahojte ženy, ako pomôcť telu aby spustilo samocistenie po potvrdenom zamlknutom potrate? Čo Vam osobne pomohlo? 🙏

marinecka95
10. mar 2023

Veľa mätového silného čaju, červené vínko a horúca sprcha … či toto bola naozaj príčina, že som sa vždy rýchlo vyčistila neviem ale vždy som túto “kúru” zahájila preventívne, chcela som sa vyhnúť kyretu

gelifil
10. mar 2023

kontaktuj TANANA

jaskolka
11. mar 2023

Mne osobne nic. Vyše dvoch týždňov som čakala, skúsila tie babské rady - víno, tonic, alchemilku a aj tak som išla do nemocnice na kyretaz. Za mňa to bolo lepšie aj na psychiku ako stále žiť s vedomím, že mám v sebe mŕtvy plod.

gelifil
11. mar 2023

ja by som praveze do nemocnice nesla za svet

mima172
11. mar 2023

Mne nepomohlo nič. Pila som čaje na litre (šalvia, alchemilka, mäta, malinik), horúca vaňa každý deň, dlhé prechádzky atď a nič. Čakala som 3 týždne a krčok uzavretý, krvácanie len priesakové. Nerada ale podstúpila som druhý kyret (oba po MA, no pri prvom som neskúšala čakať). Raz som sa vyčistila spontánne, no to nebol MA ale samovoľný potrat. Viac nečakať a podstúpiť kyret ma presvedčil fakt, že už to bolo naozaj dlho a najmä maternica rástla (zodpovedala už 12-13tt), telo si šlo svoje, hoci bábo už nežilo viac ako mesiac (pri dg MA odhadovali, že rast sa zastavil pred cca týždňom). Držím Ti palce, no nechaj sa sledovať lekármi a keď už to bude príliš dlho, tak netrvaj silou mocou na prírode (hoci tá je naj).

saxana000
11. mar 2023

Mne stacilo vysadit utrogestan a islo to hned..